Labdarúgás

2021.07.27. 15:15

Hosszabbított a DEAC csapatával Bereczki Dániel

Az NB I.-es tapasztalattal is rendelkező futballista optimistán várja a bajnokság hétvégi nyitányát.

Forrás: deac.hu

Fotó: Derencsényi István

Bereczki Dániel télen a Kazincbarcikától érkezett a debreceniekhez, a tavaszi idény során tizenkét meccsen lépett pályára a másodosztályban. Az élvonalbeli tapasztalattal (22 NB I.-es találkozón jutott szóhoz) rendelkező labdarúgóval a vezetőség 1+1 éves szerződést kötött, így az új szezonban ismét a DEAC támadójátékának egyik fontos láncszeme lehet – olvasható a deac.hu-n.

– Akadtak megkereséseim, ám egyértelműen a DEAC élvezett prioritást. Az elöljárók és Sándor Tamás vezetőedző olyan célokat vázoltak fel, amelyek elnyerték a tetszésemet. Bizonyos mértékben az is befolyásolta a döntésemet, hogy debreceni vagyok.

„Szerintem jól sikerült a felkészülésünk, az edzőmeccseken folyamatosan éreztem a fejlődést a játékunkon.”

Eleinte nagy terhelést kaptunk, és az igazat megvallva ez az időszak nem a játékosok kedvence, de tudjuk, hogy a megfelelő erőnlét megszerzése elengedhetetlen – mutatott rá a 26. születésnapját június elején ünneplő futballista.

Bereczki az előző hetek során nem fukarkodott a gólokkal, hiszen a felkészülési találkozókon ötször volt eredményes. Főleg a kis Loki ellen jött ki neki a lépés, ugyanis ezen az ütközeten háromszor köszönt be. – Az elvégzett munka és a nyári összecsapások tapasztalatai alapján bizakodva várhatjuk a bajnokság rajtját.

„Úgy érzem, összekovácsolódott a csapat, amit szintén ki kell emelni.”

Az első fordulóban a Diósgyőr második csapata ellen a három pont megszerzésére törekszünk, a győztes rajt nagy lendületet adhatna a folytatásra. Jó formában érzem magam, bízom benne, hogy a tétmeccseken hasonló teljesítményt tudok nyújtani. Én sem számítok még öregnek, ennek ellenére az öltözőben és a pályán is vezérnek kell lennem, hiszen sok fiatal játékos szerepel nálunk – zárta mondandóját Bereczki Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában