Labdarúgás

2021.07.27. 14:36

A hajdúdorogi strand homokján igyekeztek gólt lőni

Első alkalommal rendeztek Amatőr Strandfoci Bajnokságot a városi strandfürdőn a hétvégén.

Fotó: Városháza-archív

A tíz nevezett csapat tagjait Katus Attila hatszoros Vb-győztes sportaerobik edző melegítette be. A délelőtti órákban nemcsak amatőr sportolók léptek a friss homokkal töltött pályára, hanem a médiaválogatott tagjai is. A csapatot Kerekes Zsombor futballista mellett Horváth Zoltán polgármester erősítette.

Fotó: Városháza-archív

A sportos napot színes programok is kísérték, a gyermekeknek a Buborék Együttes kedveskedett vidám műsorral, a felnőtteket pedig DJ Ungvári szórakoztatta. Sok kíváncsi szempár szegeződött a világcsúcstartó Szabados Ádám freestyle focista bemutatójára is, aki látványos trükkökkel kápráztatta el a közönséget.

Az amatőr sportolók közül az Újfehértó SE tagjai állhattak fel a dobogó legfelső fokára, második helyen a Konyha Möbel Kft. csapata végzett, a harmadik pedig Outback Motortek versenyzői lettek.

Fotó: Városháza-archív

A gólkirályi címnek Tábori Ádám örülhetett, míg a legjobb kapusnak Patai Lukácsot választották meg. A sportnap a Children of Distance koncertjével zárult.

Miska Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában