szuper aranyköpések!

2021.06.05. 08:00

„Ide nem edző kell, hanem varázsló” – a megye I. legjobb nyilatkozatai

Ebben az idényben is volt pár velős meccs utáni értékelés a mesterektől, összeszedtünk egy-két igazán kiválót.

Hajdúhadház-Hajdúnánás Megye I-es labdarúgó mérkőzés

Fotó: Napló-archív

A mögöttünk álló hétvégén az utolsó fordulót is lejátszották a labdarúgó megyei első osztály 2020/2021-es szezonjában, amely a Hajdúszoboszló fölényes sikerével zárult. Az idényt valamennyire a koronavírus is formálta, de azért tele volt emlékezetes meccsekkel, ezek alakulását a rendszeresen közölt jegyzőkönyves összesítők, beharangozók és hétközi értékelők segítségével olvasóink is végigkövethették portálunkon. Az emlékezetes meccsek pedig szerencsére emlékezetes edzői nyilatkozatokat hoznak magukkal, melyek szokás szerint igen széles érzelmi skálán mozogtak: az egyszer vidám, máskor keserű, de mégis elképesztően találó mondatokból válogattunk most össze néhány kiemelkedőt.

2. forduló, Hajdúnánás Flexo 2000 FK–Hajdúhadházi FK 8–1 (3–0)

Halder Péter (Hajdúhadházi FK): Nagyon sok mindent tudnék mondani, de kettő dolog miatt nem teszem. Az egyik, hogy ha elmondanám a véleményem a csapat teljesítményéről, akkor valószínűleg kedden egyedül lennék ott az edzésen. A másik pedig, hogy a szövetség is egy jó időre eltiltana, mert ugyebár egy-egy mérkőzésnek van lélektana is. Mindentől függetlenül elfogadhatatlan az, amit ma láttam a játékosoktól.

3. forduló, Hajdúhadházi FK – Monostorpályi SE 0–13 (0–5)

Halder Péter (Hajdúhadházi FK): Ide nem edző kell, hanem varázsló. Gratulálunk a Monostorpályi csapatának.

4. forduló, Hajdúnánás Flexo 2000 FK – Nyíradony VVTK 0–2 (0–1)

Daróczi Péter (Hajdúnánás Flexo 2000 FK): Több játékosomat megfogta a péntek esti láz, ezért a mai teljesítményünkre rányomta a bélyegét. Sok sikert a Nyíradony csapatának!

5. forduló, Hajdúhadházi FK – Balmazújvárosi FC 1–7 (0–4)

Lajos Ferenc (Balmazújvárosi FC): Szemet gyönyörködtető gólokkal örvendeztettük meg a kilátogatókat. 1-7-re jöttünk, nem egy hónapra.

9. forduló, Derecskei LSE – Aqua-General HSE 3-3 (1-0)

Szabó László (Aqua-General HSE): Egy nyert mérkőzésen, ahol legalább tucatnyi százszázalékos helyzetünk volt, sikerült pontokat veszítenünk úgy, hogy a 93. percben még 3-1-re vezettünk. Nehezen feldolgozható, nagyon fájdalmas végjáték, ahol egy üresbe belőtt labdából öngólt vétettünk, majd egy fél perc múlva egy felívelt szabadrúgásból lecsorgó labdát bekotortak a kapunkba a hazaiak. Fájdalmas hosszabbítás volt, de az biztos, hogy nem csak nekem fog fájni.

9. forduló, Hajdúhadházi FK – Püspökladányi LE 2-2 (1-2)

Tóth Péter (Püspökladányi LE): Nagyon jó pálya, nagyon szép idő, szép környezet. Két gyenge csapat találkozóján egymást alulmúlva rontottuk el a hétvégénket. További sok sikert kívánok a Hadház csapatának!

11. forduló, Derecske LSE – Kabai Meteorit SE 1–0 (0–0)

Szép Sándor (Derecske LSE): A mérkőzés minden elemében az ellenfél fölé kerekedtünk. Mindent elmond a mérkőzésről, hogy a kapusunk megspórolt egy mosást a mosónéninek. Gratulálok a csapatomnak ehhez az értékes győzelemhez, és sok sikert a kabai csapatnak a szerdai kupamérkőzésen.

12. forduló, Aqua-General HSE – Hajdúböszörményi TE 31–0 (10–0)

Szabó László (Aqua-General HSE): Parádésra sikerült a mérkőzésünk, ahol a legnagyobb feladat az volt, hogy megfelelő komolysággal játsszuk végig a 90 percet. Szerettünk volna sok gólt szerezni, örülök, hogy a játékosaim végig teljes erőbedobással játszottak. A színes ceruzákat sikerült végig a zsebükben tartani.

17. forduló, Sárrétudvari KSE – Bocskai SE 2–0 (2–0)

Szabó Lajos (Sárrétudvari KSE): Két Kiss-góllal nagy mérkőzést nyertünk.

19. forduló, Bocskai SE – Aqua-General HSE 2–1 (1–1)

Szabó László (Aqua-General HSE): A vezetőgólunkkal kinyitottuk a vámospércsi bicskát, és utána szépen bele is szaladtunk.

19. forduló, Hajdúhadházi FK – Hajdúsámson TTISZE 2–2 (1–1)

Halász Zoltán (Hajdúsámson TTISZE): A vírus talán egyetlen pozitívuma, hogy ezt a két gyenge csapatot nem sokan láthatták ma. A mérkőzésen szinte 2 perc folyamatos játék nem alakult ki, egy szerencsés góllal tudtunk egalizálni az utolsó pillanatokban, de szerintem egyik együttes sem érdemelt volna pontot a mai teljesítményére.

21. forduló, Hajdúhadházi FK – BUSE 0–7 (0–1)

Halder Péter (Hajdúhadházi FK): A mai mérkőzés egyetlen pozitívuma a mérkőzés utáni töltött káposzta volt, a többiről túl sok jót nem tudnék mondani.

22. forduló, Hajdúnánás Flexo 2000 FK – Bocskai SE 1–3 (0–2)

Daróczi Péter (Hajdúnánás Flexo 2000 FK): Gratulálok a Vámospércsnek a győzelemhez, részünkről a mai napból csak annyi pozitívum jutott, hogy nagyon finom volt az anyósom süteménye.

23. forduló, Hajdúhadházi FK – Aqua-General HSE 0–13 (0–7)

Halder Péter (Hajdúhadházi F): Két hete azt mondtam, hogy a nap egyetlen pozitívuma a meccs utáni töltött káposzta volt. Ma még az se volt… Nem tudunk, és úgy látom, nem is akarunk futballozni, pedig szájjal nagyon tudjuk a szakmát. Alázat és szív nélkül nem lehet ezt sem csinálni! Remélem, mindenki magába néz, és gyakorol egy kis önkritikát, mert ennek így semmi értelme.

24. forduló, Kabai Meteorit SE – DEAC II 2–1 (0–1)

Katona László (DEAC II): Ha bemásolnám ebben a bajnokságban tett korábbi nyilatkozataimat, sokat nem kellene változtatnom. Vezetünk, ziccereket hagyunk ki, és a utolsó percekben elbukjuk a mérkőzést. Most annyi változás volt, hogy nem hat-nyolc ziccert hagytunk ki egygólos vezetésünknél, hanem csak hármat. Ezekkel eldönthettük volna a mérkőzést. A második félidőben jobban játszott a Kaba, de minimum a döntetlenre rászolgáltunk volna.

25. forduló, Hajdúhadházi FK – Kabai Meteorit SE 0–4 (0–1)

Halder Péter (Hajdúhadházi FK): Elmész egy buliba, egész este fűződ a lányt, meghívod italra, táncoltok, minden rendben van, de a buli végén egy másik személlyel megy haza. Na, így jártunk mi is. Futballoztunk, birtokoltuk a labdát, rengeteg helyzetet, ziccert dolgoztunk ki, de a gólokat vendégek rúgták. Jövő héten elmegyünk egy sámánhoz, hogy vegye le rólunk a rontást!

26. forduló, Kabai Meteorit SE – Derecske LSE 1–2 (1–1)

Szép Sándor (Derecske LSE): Ha lenyilatkoznám azt, amit szeretnék, ebben a szezonban már biztosan nem ülhetnék le a kispadra.

28. forduló, Sárrétudvari KSE – Monostorpályi SE 6–2 (4–0)

Bereczky Bence (Monostorpályi SE): Két kisbusszal érkeztünk Sárrétudvariba, de az egyik előtt biztos átment egy fekete macska, mert a labdarúgás istenei ma nem voltak velünk.

Kapcsolódó cikkek:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/mar-biztos-feljutott-az-nb-iii-ba-a-hajduszoboszlo-5314003/

https://haon.hu/sport/helyi-sport/csillag-laszlo-dirigalja-az-nb-iii-ba-jutott-szoboszlot-5327896/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában