Bátrak Ligája

2021.06.16. 12:51

Dobogóra állhattak a Hunyadi legbátrabbjai

A debreceni Hunyadi János Általános Iskola 7–8. osztályos tanulóiból álló húsztagú csapat az előkelőnek számító harmadik helyezést érte el Újfehértón a Honvédelmi Sportszövetség által szervezett Bátrak Ligája elnevezésű regionális versenyen, ahol ügyességi és tudásbeli nagyságukról is számot kellett adjanak a diákok – áll az iskola által a Hajdú-bihari Naplóhoz eljuttatott közleményben.

A hunyadis csapat különböző ügyességi, stratégiai, tájékozódási feladatokban mérte össze tudását a régió másik hét csapatával. Időcsapda, sor- és váltóverseny, lézeres lövészet, villámtájékozódás, vívás, íjászat, szimulátoros és távirányítós járművezetés, erőpróba – ezek mind-mind ott szerepeltek az érdekes feladatok között. Különböző állomáshelyeken pedig elméleti feladatok megoldása során bizonyíthatták ügyességüket, rátermettségüket, problémamegoldó képességüket a diákok. Jutalomként pedig egy sporthoz kapcsolódó vásárlási utalvány ütötte a gyerekek markát – megérdemelten.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában