labdarúgás

2021.05.03. 13:59

Rajta vannak a hibák elhárításán a DVSC-nél

Győzött a DVSC, és jelenleg feljutást érő 2. helyen áll az NB II.-ben, mégis vannak kétkedők is, problémák is.

20210411 Debrecen fotó: Kovács Péter KP Hajdú-Bihari Napló DVSC - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS NBII férfi labdarúgó mérkőzés. képen: KORHUT MIHÁLY #69 SZÉCSI MÁRK #88

Fotó: Napló-archív

Hiába a Loki pontszerzése, hiába a négy rúgott gól, sokan kétkednek a játék – legfőképp a védekezés – miatt. – Jogos a felvetés, és bennünk is ott él még a Békéscsaba elleni döntetlen, szomorúak, csalódottak vagyunk a hétközi mérkőzés miatt – fogalmazott Korhut Mihály a vasárnapi, Csákvár elleni (4–2) győztes találkozó után még visszagondolva kicsit a 4–4-gyel zárult viharsarki meccsre. Az életében másodszor belső védőt játszó válogatott játékos azt is elmondta, hogy feljutásra állnak az NB II.-ben, éppen ezért az öltözőben nem rossz a hangulat, de szerinte egy-egy a vasárnapihoz hasonló győztes mérkőzés még inkább azt eredményezheti, hogy újult erővel, jó felfogásban és jó hangulatban állhatnak oda a véghajrára.

 

Érdekes, furcsa dolgok

– Egy dolog nem világos a számomra, szinte minden mérkőzésen sikerül kiharcolnunk azt, hogy mi domináljunk, majd egy-egy pillanatnyi megingással elrontjuk az előtte kemény munkával felépített taktikánkat, játékunkat. Hiába sikerült két góllal legyőznünk a Fejér megyei alakulatot, a mérkőzés közben magunkra húztuk őket. Hogy miért nem tudjuk megtartani a megszerzett, kialakított eredményt?! – mondta el a Loki „öregmotorosa”. Korhut Mihály természetesen arról is beszélt, hogy érdekes, furcsa volt számára a középső védő pozíció, hiszen ezen a poszton ténylegesen mindössze egyszer játszott pályafutása, karrierje során, de jól érezte magát, megtalálta a helyét ott is.

A Lokinak egy pont a lemaradása az első helyen lévő Vasassal szemben, s két ponttal van tőlük lemaradva a Gyirmót. Két forduló van hátra a bajnokságból, vasárnap a Szentlőrinccel találkoznak a piros-fehérek, jövő héten a Haladással.

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában