nehéz volt a felkészülés

2021.05.27. 15:02

Négy érmet szereztek a Flex-HD sportolói az Aerobik Világbajnokság utánpótlás versenyén

Egy év halasztás, rengeteg nehézség, új terembe költözés, sérülések, pandémia. Még hetekkel a vb előtt sem hitték, hogy utazhatnak.

Ami az elmúlt héten Bakuban történt, az felér egy csodával, hiszen a Flex-HD egyesületből mindenki dobogós helyen végzett. Fantasztikus siker a junioroknál Görgényi Ilona egyéni ezüstérme, aki egy magas színvonalú, rendkívül szoros fináléban, 1-es rajtszámmal mutatott be gyönyörű gyakorlatot – közölte az egyesület. A Junior Aerodance csapatukról több bíró is elismerően nyilatkozott.

Balogh Gréta, Görgényi Ilona, György Renáta, Kovács Vivien, Szilágyi Lívia és Szűcs Janka az ezüstéremtől mindössze 0.1-el maradtak el, és lettek bronzérmesek. Kovács Vivien, Szilágyi Lívia és Szűcs Janka trióban is igen szépen teljesítettek, a szoros mezőnyben a 6. helyen végeztek.

A nagyrészt újonc UP2-es team is túlteljesítette az előzetes elvárásokat.

Bányász Viktória | Fotó: Flex-HD-archív

Bányász Viktória, Kiss Jázmin és Menyhárt Melissza magabiztos produkcióval trióban, valamint Görgényi Eszterrel és Rásó Enikővel kiegészülve csapatban is bronzérmet szereztek. Egyéniben Bányász Viktória 6., Menyhárt Melissza 8. helyezést ért el.

Kovácsné Laurinyecz Julianna az egyesület elnöke, szakmai vezetője elmondta, óriási büszkeség számára minden elért eredmény.

„Köszönjük az edzők és bírók fáradhatatlan munkáját. Hálásak vagyunk a szülőknek, hogy támogatták a gyerekek felkészülését és vállalták az utazás, valamint a versenyzés költségeit.”

– Külön szeretném megköszönni a Nyíregyházi Spartacus Torna Clubnak a rengeteg segítséget, amelyet az utánpótlás egységeink versenytalajon való vb-felkészüléséhez nyújtottak – tette hozzá.

Idő közben megérkezett Bakuba a felnőtt delegáció is, közöttük a Flex-HD versenyzői: Szőllősi Panna, Ökrös Janka és Ruzicska Vanessza. Értük csütörtöktől szombatig szoríthatunk.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/arattak-a-magyar-kupan-vb-re-keszulnek-a-flex-hd-versenyzoi-5290255/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában