Futball

2021.05.25. 12:22

Házi derbik várnak a DEAC utánpótláscsapataira

Mindkét labdarúgóegyüttes mérkőzésének lesz tétje.

Forrás: Égerházi Péter

Benczik Zsolt regionális bajnokságban szereplő együttesei a bajnoki ezüstéremért szállnak harcba május 27-én – írja a deac.hu.

U15

Valódi erőfelmérőre készülnek Benczik Zsolt tanítványai, ugyanis csütörtökön a városi rivális Loki Focisuli ellen lépnek pályára. Hatalmas téttel bír a hétközi találkozó, hiszen amely csapat nyer, bajnoki ezüstérmesként zárja az idei bajnoki sorozatot. A két gárdát csak egy pont választja el egymástól, de a DEAC számára nem elég a döntetlen, hiszen abban az esetben, ha a FILO nyer a zárófordulóban, a szabolcsiak zárnak a második helyen. Mondhatni, ez lesz az év meccse, ha sikerül begyűjteni a három pontot a derbin, a DEAC lesz a legjobb debreceni csapat a regionális bajnokság ezen korosztályában. Kiélezett mérkőzésre lehet számítani, fegyelmezetten, szervezetten és taktikusan kell futballozni, a helyzetekkel pedig jól sáfárkodni, hogy bajnoki ezüstöt ünnepelhessen a DEAC a mérkőzés végén.

Loki Focisuli–DEAC

05.27. 14:00, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

U14

A már bajnok Loki Focisuli ellen zárja a 2020-21-es bajnoki sorozatot Benczik Zsolt fiatalabb korosztálya csütörtök délben. Félig már zsebben érezhetik az ezüstérmet, hiszen a rivális Karcagnak 21 gólt kellene rúgnia az utolsó játéknapon a Mátészalkának ahhoz, hogy megelőzze a debrecenieket, ha azoknak nem sikerülne nyerni a városi derbin. A futballban előfordultak már érdekes eredmények, ezért be kellene biztosítani a második helyet a DEAC-nak, melyhez egy döntetlen is elég lenne. Ez azonban korántsem lesz egyszerű, a városi rivális remek szezont produkált, szinte makulátlan a mérlegük, csupán a Tarpa tudta legyőzni a piros-fehéreket. A stabil csapatvédekezésre kell helyezni a hangsúlyt, nem feladva a támadás lehetőségét, hiszen biztosan lesznek helyzetei a DEAC-nak, amikkel jól kell sáfárkodni.

Loki Focisuli–DEAC

05.27. 12:00, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában