labdarúgás

2021.05.13. 07:19

Döntetlent játszott a kis Loki Hatvanban

Hétközi fordulót rendeztek szerdán a labdarúgó harmadosztályban, melynek 35. játéknapján a DVSC fiókcsapata Hatvanban vendégszerepelt.

20210414 Salgótarján SBTC - DVSC II. bajnoki labdarúgó mérkőzés (NB III. Keleti csoport) Fotó: Ladóczki Balázs LB Nógrád Megyei Hírlap

Fotó: Napló-archív

Mint az a dvsc.hu tudósításában olvasható, a bombaformában lévő kis Loki álomszerűen kezdte a mérkőzést, hiszen a 2. percben egy szögletet követően Kovács Róbert révén megszerezte a vezetést, ám sajnos az első félidő hajrájában egy tizenhatoson belüli kavarodás után egyenlítettek a hazaiak.

A második játékrészben végig mezőnyfölényben játszott a Debrecen, a Hatvan egylete mindössze egyszer volt veszélyes a kapunkra. A DVSC II. előtt ziccerek sokasága adódott, de azokat nem tudta kellőképpen kihasználni, így végül 1-1-es döntetlennel zárult a találkozó.

A Loki második csapata már nyolc mérkőzés óta veretlen. Igor Bogdanovics együttese következőnek vasárnap 14.30-tól a Füzesgyarmatot látja vendégül a DEAC-pályán.

A tények

NB III Keleti csoport, 35. forduló

Hatvani Népkert Sporttelep. Vezette: Borbás.

FC Hatvan – DVSC II. 1–1 (1-1)

DVSC II.: Hrabina – Jankelic, Kovács R., Kovács G., Tordai, Gellén, Maruscsák (Tomola, 86.), Gyönyörű (Mezei, 91.), Juhász (Balla, 58.), Girdán (Simon, 58.), Talpalló (Mező, 91.).

Gól: Sárközi (44.), illetve Kovács R. (2.)

Igor Bogdanovics: A meccs elején egy begyakorolt figurából szereztük meg a találatunkat, ám ezt követően mégsem tudtuk a saját játékunkat játszani. Az első félidőben az ellenfelünk összességében többet birtokolta a labdát, de jól védekeztünk, így többnyire veszélytelenek voltak a kapunkra. A 44. percben azonban a Hatvan támadására nem tudtunk megfelelően reagálni, így sajnos gólt kaptunk belőle. A második félidőben a megbeszéltek szerint végig irányítottunk, de nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. Szomorú vagyok, mert nagyon kevés hiányzott a győzelemhez. Bízom benne, hogy a következő fordulókban minél több pontot szerzünk, és bebiztosítjuk helyünket a bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában