erősport

2021.05.17. 18:53

A masters ob-n diadalmaskodtak a Fiszej SE súlyemelői

Fotó: Fiszej SE Debrecen

Súlyemelő masters országos bajnokságon vett részt két versenyzővel a Fiszej SE Debrecen. A bajnokságot a fővárosban rendezték meg május 15-én, szombaton.

A népes mezőnyt 4 csoportra osztották, az előírt protokoll miatt egy versenyzővel egy edző maradhatott a verseny helyszínén.

Az egyesület színeiben versenyző Burai Luca élete első országos bajnokságán 5 jó fogással (szakítás: 40 és 42 kg; lökés: 48, 50 és 52 kg) aranyérmet szerzett. Összetett eredménye 94 kg volt, így Luca 6 kilóval többet teljesített, mint előző versenyén.

Kecskés Zoltán a 45 évesek korcsoportjában a 73 kilogrammos súlycsoportban 60 kilót szakított és 85-öt lökött, az összetett eredménye 145 kg volt, ezzel ő is aranyérmes lett. A Fiszej SE közleménye rámutat: Kecskés Zoltán több év kihagyás után versenyzik újra, és egyre jobb a formája. Mint az egyesület edzője, elsősorban a versenyzők felkészítése a legfontosabb feladata.

Fotó: Fiszej SE Debrecen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában