súlyemelés

2021.05.13. 18:14

A döntő nem jött össze, de így sem búslakodnak

A Téglás HAJDU Ipari Városi Sportegyesület Súlyemelő csapata egyetlen hajdú-bihari csapatként az Abszolút Csapatbajnokság Keleti Bajnokságon vett részt.

A csapat indulása a tisztességes helytállásról szólt, és ezt a céljukat teljesíteni is tudták a téglásiak, sportolóik mindent kihoztak magukból, amit lehetett. Nem kerültek be ugyan a döntőbe, de nem adják fel, kemény és következetes edzésekkel készülnek a következő megmérettetésre, mindent megtesznek azért, hogy újra döntősök legyenek a legközelebbi versenyen. A csapatbajnokságon a téglási alakulat tagjai voltak: Törő András, Pilka Roland, Kiss János, Kovács Ábel, Dobos Árpád, edzőjük pedig Nagy László. A versenyen a következő együttesek vettek részt: BKV-Előre SC, Testvériség SE, Kazincbarcikai VSE, Nyíregyházi VSC, Téglás HAJDU Ipari VSE, Kecskeméti TE, Szegedi Lelkesedés SK, Firmitas SC, illetve a budapesti MAFC gárdája két csapattal.

Kerekes-Bíró Éva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában