Hamarosan kész a megújult parkoló

2021.04.28. 10:09

Virágokat ültettek a debreceni kézis lányok a Hódosnál

A csarnok környékén hulladékgyűjtésen is részt vesznek majd.

Forrás: dvsckezilabda.hu

Április 30-án adják át a Hódos Imre Sportcsarnok megújult parkolóját, melynek során a meglévő szegélyeket elbontották, a területen lévő humuszos termőréteget lecserélték, emellett felbontották, újratelepítették és termőfölddel töltötték fel a gyeprácsokat – olvasható a dvsckezilabda.hu-n.

Ezeken kívül megtörtént a korábbi útburkolatok, szegélyek felszedése, javítása, illetve a csapadékvíz-elnyelő kitakarítása, a víznyelők és aknafedlapok szintbe helyezése. A járda és az út felülete az évek során elhasználódott, megrongálódott, így a felújítás során ezek új burkolatot kaptak, teljesen megújult a 80 férőhelyes parkoló területe.

Fotó: dvsckezilabda.hu

A parkoló bejáratánál rendszámfelismerő sorompót helyeznek majd ki, így a jövőben a rendezvényekre érkezőket sokkal jobb körülmények fogadják majd.

Eközben az új járdafelület melletti virágágyásba a DVSC Kézilabda Akadémia és a DVSC Schaeffler játékosai, immár hagyományosan 250 virágpalántát ültettek ki. A lányok csütörtökön a csarnok környékén hulladékgyűjtésen vesznek részt, így, ha minden jól alakul, akkor a korlátozások feloldása után megszépült környezetben fogadhatják a szurkolókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában