az új vezetőedző

2021.04.21. 11:34

Igor Bogdanovics már túl van a szakításon

Új csapatnál, de a régi szerepkörben vigasztalódik az egykori kiváló Lokista.

Ahogy arról már hírt adtunk, hosszas sikertelenség után (7 nyeretlen meccs) a DVSC fiókcsapatától elküldték a vezetőedzőt, Szatmári Csabát.

Fotó: dvsc.hu

Trénerként a DVSC II.-nél Igor Bogdanovics lett a befutó, s első meccsén 6–0-s győzelmet aratott a Loki-legenda a Mezőkövesd II. ellen. – Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a bemutatkozásom – kezdte gondolatait a Hajdú-bihari Naplónak Bogdanovics. – Sajnos hátrafelé kell tekintgetnünk, s nem előre, így minden pontszerzés kulcsfontosságú a számunkra. A célunk egyértelmű, nem is lehet más, mint a bennmaradás. Ehhez úgy gondolom, hogy tiszta fejekre, elmékre, s nagyobb önbizalomra van szükség – mondta. Azt is elárulta Igor, a legnagyobb kihívás neki, hogy megértesse a játékosokkal, attól még, hogy az NB III. nem a Bundesliga vagy a Premier League, itt is jól kell szerepelni, hiszen ha bárki jól játszik, bizonyít, bármikor feljebb kerülhet.

Múlik a fájdalom, a barátság pedig örök

Nem tudunk elmenni amellett, hogy Bogdanovicsot mostani megbízatása előtt nem sokkal kitették az NB II.-es csapat edzői stábjából. – Nem volt kellemes érzés, nagyon fájt, de el kellett fogadnom, hogy egyszer fent jár az ember, s olykor-olykor lent. Most már túl vagyok az egészen, van munkám, erre kell koncentrálnom teljes mértékben, be fogom bizonyítani, hogy jó edző vagyok – mondta el Igor Bogdanovics. Az egykori kiváló csatár egyik legjobb barátját váltotta a poszton Szatmári Csaba személyében. – A mi baráti kapcsolatunk erősebb attól, mintsem, hogy ez a történet bármelyikünkben is haragot gerjesszen. Ő mindig mellettem állt, a legnehezebb időkben is, s most is biztosított afelől, hogy amiben csak kell, és tud, segít – fejezte be gondolatait Igor.

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában