körözték

2021.02.18. 21:16

Rendezte a tartozást Luis Ramos, visszavonták ellene az eljárást

A Loki egykori középpályásával lettek tele a hírportálok szerda délelőtt, miután valaki ráakadt egy rendőrség által közzétett elfogatóparancsra, amit hondurasi-magyar futballista ellen adtak ki.

Labdarúgás Nb1 DVSC Debrecen KTE Ereco Kecskemét Luis Ramos

Fotó: Nemzeti Sport-archív

A HAON már hétfőn délután találkozott az ominózus oldallal – ami azóta már el is tűnt, – viszont tiszteletben tartva Ramos kérését –, akit telefonon értünk akkor el – nem osztottuk meg olvasóinkkal értesüléseinket. A Füzesgyarmat játékosának a rendőrséggel szemben volt pénzbeli elmaradása, viszont szerette volna elkerülni a nyilvánosságot, mert állítása szerint már folyamatban volt az ügy lezárása. Szerdán azonban más hírportálokon megjelent, hogy Luis Ramost körözi a rendőrség, ezért ismét próbáltuk őt felkeresni.

Csütörtök este sikerült elérnünk a DVSC kétszeres bajnok és kupagyőztes egykori labdarúgóját, aki röviden reagált a kialakult helyzetre. – Nem jó címem volt megadva, ezért nem kaptam meg sem a leveleket, sem a felszólításokat.

„Most már minden rendben van, ez egy egyszerű hiba volt.”

Amint értesültem róla, hogy keresnek, azonnal mentem, kifizettem a fennmaradó összeget, ami még esedékes volt – fűzte hozzá az esethez Luis Ramos.

BA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában