Kézilabda

2021.02.18. 13:17

Hazatértek a lokis lányok a válogatott összetartásáról

Három DVSC Schaeffler-játékos vett részt a háromnapos programon.

Fotó: MKSZ / Facebook

Tóvizi Petra, Bordás Réka és Vámos Petra kapott meghívást az edzőtáborba, az utóbbi két játékos a klub hivatalos oldalának mesélt a Telkiben töltött napokról.

– Jó volt újra együtt lenni a lányokkal, hasznos három napot töltöttünk Telkiben tökéletes körülmények között – számolt be elsőként Vámos Petra. – A cél egyértelműen az olimpiai selejtezőre való felkészülés volt, elemeztük a leendő ellenfeleket. A kínaiakról a legnehezebb információt szerezni, hiszen ők a 2019-es vb óta nem játszottak. Azért persze megnéztünk felvételeket a világbajnokságról, hiszen a stílus biztos, hogy ugyanaz marad, de elképzelhető, hogy sok változás történt a keretükben azóta. Nagyon hasznosak voltak a mentáltréningek, jól összehozták a csapatot, új dolgokat tudtunk meg egymásról – összegezte.

Bordás Réka még nem mutatkozott be a felnőtt válogatottban, Elek Gábor szövetségi kapitány azonban ezúttal neki is küldött meghívót.

– Korábban egyszer voltam válogatott edzőtáborban, akkor még Kim Rasmussen volt a szövetségi kapitány – vette át a szót a Baba becenévre hallgató Bordás Réka. Vasárnap este érkeztünk Telkibe, s mi aznap délután meccset játszottunk, úgyhogy hétfőn még egy kicsit fáradtak voltunk, de hamar át tudtunk lendülni a holtponton. Kemény, hajtós edzéseink voltak, ám jutott idő a pihenésre is, hiszen itt minden egy helyen megtalálható, ideálisak a körülmények. A hazatérésünk után újra a Lokira koncentrálunk, pénteken fontos Magyar Kupa-meccs vár ránk a Fehérvár ellen – zárta szavait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában