Labdarúgás

2021.01.30. 14:15

Mesterötöst szerzett a kis Loki Besiktastól érkezett kölcsönjátékosa

Esélyeshez méltó, 7-0-ás sikert aratott a kis Loki a Hidasnémeti elleni edzőmérkőzésen, amelyhez Kalafat Álmos öt góllal jártult hozzá.

Fotó: dvsc.hu

A téli felkészülés harmadik edzőmeccsét játszotta a DVSC II. szombaton a Debreceni Labdarúgó Akadémián. Szatmári Csaba együttesének ellenfele a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztály 4. helyén álló Hidasnémeti volt – olvasható a DVSC hivatalos oldalán.

A kezdő sípszó után negyvenöt perccel már ötgólos előnyben voltak a debreceniek, akik a szünetben szinte teljes sort cseréltek, majd a második félidőben újabb két gólt szereztek, így teljesen megérdemelten nyerték a találkozót.

Több remek egyéni teljesítmény is akadt a meccsen, kiemelendő azonban a DVSC-nél egyelőre próbajátékon futballozó, utánpótlás-válogatott Kalafat Álmos játéka, aki mesterötössel vette ki a részét a sima debreceni győzelemből.

A lefújást követően Szatmári Csaba vezetőedző így értékelt: – Úgy gondolom, az első félidőben kimondottan jó ritmusban futballoztunk, a támadójátékunk pedig kifejezetten jó volt. Ellenfelünk előtt szinte egyáltalán nem adódott lehetőség a kilencven perc során, így teljes mértékben elégedett vagyok a játékosaimmal. Összességében megérdemelt sikert arattunk idei harmadik edzőmeccsünkön – zárta szavait a kis Loki trénere.

A tények

Edzőmérkőzés

DVSC II. – HVSC Polgári Kft. 7–0 (5–0)

DVSC II.: I. félidő: Nagy S. – Jankelic, Kovács R., Gellén, Bene – Gaczella – Kozma, Maruscsák, Juhász, Gyönyörű – Kalafat. II. félidő: Szabó S. – Tordai, Pelles, Csáki, Mezei – Gaczella (Maruscsák, 60.) – Kalafat (Gyönyörű, 60.), Tomola, Szabó Á., Kabály, Girdán

Gól: Kalafat 5, Girdán, Gyönyörű

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában