nemzetek ligája

2020.11.19. 08:18

Varga Kevin és Sigér Dávid voltak a törökök elleni győzelem hősei

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán este 2-0-ra győzött Törökország ellen, így megnyerte csoportját a Nemzetek Ligájában, és felkerült a legjobbak közé, az A ligába.

20201118 MN Budapest Puskás Aréna Magyarország-Törökország labdarúgás válogatott Nemzetek Ligája Magyar Nemzet fotó:Mirkó István

Fotó: Mirkó István / Magyar Nemzet

A nemzeti csapat góljait Sigér Dávid és Varga Kevin szerezte: mindkettőjükre büszkék lehetünk Debrecenben is, hiszen éveket töltöttek a DVSC utánpótlásában, illetve Varga a felnőtt gárdában is – írja a dvsc.hu.

Az első találatot szerző, debreceni születésű Sigér Dávid tíz éven át volt a Loki kötelékében, játszott a DVSC II-ben, illetve kölcsönben Tégláson, Létavértesen, Mezőkövesden és Balmazújvároson is, jelenleg a Ferencváros BL-csapatának alapembere.

A karcagi Varga Kevin csaknem 10 évvel ezelőtt, gyerekként került a DVSC utánpótlásába, végigjárta a DVSC korosztályos együtteseit, 2017-től már a Debrecen felnőtt keretéhez tartozott. Csaknem 100 meccsen lépett pályára piros-fehérben, mígnem idén ősszel a török Kasimpasa csapatához szerződött 850 ezer euróért.

Mindkét debreceni kötődésű játékos az első gólját szerezte a válogatottban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában