labdarúgó megye ii.

2020.11.01. 18:29

„Nyomdafestéket nem tűrne, ha most azt mondanám, amit valójában gondolok”

Egy meccs, hat gól: Téglás és Nyírmártonfalva csapott össze vasárnap.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Téglás VSE–Nyírmártonfalva SE 3–3 (2–2)

150 néző. Vezette: Percze Zs. (Pál G., Papp J.)

Téglás: Nagy Cs. – Nagy J., Szabó G., Köblös L. (Nagy N.), Juhász M., Tóth Cs. (Kovács I.), Hevesi F., Fejes I., Nagy I., Sigér S. (Karap S.), Horváth P. Edző: Nagy Imre.

Nyírmártonfalva: Fekete S. – Ladó S., Szemán Ba., Kiss G. (Debreceni R.), Tóth T., Dobrai G., Szemán N., Szemán Be., Mandics I. (Szemán T.), Konyári S., Jónizs A. (Havrilla I.) Edző: Konyári Sándor.

Gól: Szabó G., Horváth P., Nagy I., illetve Tóth T.(3) Jók: mindenki, illetve mindenki Kiállítva: Nagy I., illetve Szemán Be. Ifi: 3–2.

Nagy Imre: Küzdelmes, jó iramú mérkőzést játszottunk. Van egy kis hiányérzetem, hogy háromszori vezetésünk után sem tudtuk megnyerni a mérkőzést. Sajnálom, hogy a meccs egyes szakaszaiban nem a játékról szól a labdarúgás, ebben mindenki benne volt, aki a pályán volt. Gratulálok csapatomnak.

Konyári Sándor: Nyomdafestéket nem tűrne, ha most azt mondanám, amit valójában gondolok a hazai csapatról és a játékvezetőről. A durvaság, alattomosság és szándékos sérülésokozás nem egyenlő a jó játékkal, ezt engedni nem egyenlő a jó játékvezetéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában