Labdarúgás

2020.11.24. 13:23

Elmaradt meccset pótol szerdán a kis Loki

A BVSC Zuglóval csap össze Szatmári Csaba együttese.

Fotó: dvsc.hu

A DVSC második számú labdarúgócsapatának rendkívül szoros a programja, mivel a vasárnapi mérkőzését követően a héten kétszer is pályára lép. A 12. fordulóból elhalasztott találkozót november 25-én, szerdán 13 órától pótolja a kis Loki, amely a BVSC csapatát látja vendégül a Debreceni Egyetemi Atlétikai Club sportpályáján – írja a dvsc.hu.

Eddig 31 pontot gyűjtött a bajnokságban a holnapi ellenfél, amely jelenleg a 6. helyen áll. Ez azonban nem mérvadó, mivel a Füzesgyarmat, a Sényő, valamint a Kisvárda II. is ugyanennyi pontot szerzett. A Zugló eddig kilenc győzelmet zsebelt be, négyszer döntetlent játszott és ötször vereséget szenvedett. A fővárosiak legutóbb a Tiszafüred ellen 2-1-re nyertek, azt megelőzően viszont Balassagyarmaton 1-0-ra kikaptak. A vendégek játékosai közül kiemelendő Murai Sándor, aki már 14-szer talált az ellenfelek kapujába, ezzel második a góllövőlistán.

Ami a kis Lokit illeti, az ősz eleji megtorpanást követően ismét jó formába lendült. A DVSC II., miután a füzesgyarmati alakulatot 1-0-ra legyőzte, múlt héten a második helyen lévő Jászberény ellen 3-3-as döntetlent ért el. Szatmári Csaba fiai nem kezdték jól a mérkőzést, mivel a jászberényiek hamar betaláltak, ám ezt követően Maruscsák Jan kulcsfontosságú passzaiból Sármány Kristóf rövid idő leforgása alatt mesterhármast szerzett. Az előnyt aztán nem tudták megtartani, és egy ponttal távoztunk a szomszédos megyéből.

A DVSC II-BVSC NB III.-as bajnoki mérkőzést tehát szerdán 13 órai kezdettel a DEAC-pályán, zárt kapuk mögött rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában