NB III.

2020.10.18. 08:28

Hazai pályán javítana a kis Loki

A Putnok ellen játszanak Szatmári Csabáék vasárnap délután.

Fotó: dvsc.hu

Vasárnap délután tovább folytatódnak az NB III. Keleti csoportjának küzdelmei, a DVSC második csapata a Putnok FC-t fogadja 14.30 órától a DEAC-pályán – írja a dvsc.hu.

A Putnok több játékost is kénytelen volt nélkülözni az utóbbi hetekben, talán ennek is köszönhető, hogy a sűrű mérkőzésterhelés nem volt ideális számukra. Előbb Jászberényben 2-1-es vereséget szenvedtek, majd múlt héten a DVTK II. 4-1-re diadalmaskodott otthonukban, eközben a Tiszafüred játékával sem bírtak, és búcsúztak a Magyar Kupától. A kék-fehér egylet dolgát továbbra is megnehezíti, hogy edzője korábban súlyos, négy meccsre szóló eltiltást kapott, így a kis Loki ellen sem ülhet le a kispadra.

A DVSC II. egy jó szériát követően az utóbbi fordulókban sajnos nem volt túl eredményes. A Szatmári Csaba által irányított gárda legutóbb Sényőre utazott, ahol sokáig 1-1-es döntetlenre álltak a felek, de egy utolsó percben szerzett találattal végül a hazaiak nyertek.

Ha a tabellára tekintünk, a kis Loki, valamint a Putnok együttese pontazonossággal a 11. és 12. pozíciót foglalja el. A csapatok eddig 4 győzelmet, 3 döntetlent és 5 vereséget értek el, a gólkülönbségben a Debrecen felé billen a mérleg.

A vasárnap 14.30 órakor kezdődő összecsapást a Dóczy József utcán rendezik, a játékvezető Erdélyi Bence lesz. A meccsre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában