fitnesz

2020.10.05. 12:40

Egy év után a színpadon Borsos Cintia

A dobogót célozza meg Koncz Brigitta és tanítványa.

Koncz Brigitta (balra) és Borsos Cintia sokat dolgoznak a sikeres szereplés érdekében

Fotó: Koncz Brigitta-archív

Véget ért a várakozás Koncz Brigitta fitneszedző számára, hiszen szeptember utolsó hétvégéjén újra versenyezhettek. Több mint egyévnyi kihagyást követően a PCA Remzső Ferenc Emlékkupán indult a szakember és tanítványa, de az igazi kihívás még vár rájuk.

Kezdődnek a finomhangolások

Koncz Brigitta (balra) és Borsos Cintia sokat dolgoznak a sikeres szereplés érdekében
Fotó: Koncz Brigitta-archív

A tréner az elmúlt és az előttük álló időszakról beszélt a Hajdú-bihari Naplónak. – A tavaly őszi szezonunk lement, aztán kezdtünk készülni a tavaszira, viszont azt teljesen eltörölték. Egy éve ez volt az első megmérettetés, ezért kifejezetten erős volt a mezőny, nagyon szép, jól felkészült lányok neveztek. Borsos Cintiának sikerül a hatodik helyet megszereznie, ami nagyon jó eredmény, hiszen ez még nem a főversenyünk volt, hanem annak egyfajta előszobája. Formát, kinézetet és mindent az október közepén megrendezendő Fitparádéra időzítünk. Rengeteget edzünk, kardiózunk, nagyon oda kell figyelni az étkezésre is. Gyakoroljuk a pózokat és a színpadi mozgást, ebben az utolsó időszakban kezdődnek a finomhangolások, hogy minden a legjobb legyen. Ez a Fitparádé nekem nagyon különleges lesz, hiszen korábban versenyzőként vettem rajta részt, most pedig nemcsak felkészítő edzőként, hanem versenybíróként is tevékenykedek majd – mondta a szakember.

Erős lesz a mezőny

Borsos Cintia bikinimodellnek Koncz Brigitta a trénere, és a Scitec Fitness Club is segíti a felkészülését. A versenyző elmondta, hogy nagyon várta már, és jó élmény volt újra színpadra lépni. – A tavaszi leállást követően a nyár elején kezdtük meg az edzést az őszi szezonra. A hatodik helyezéssel elégedett vagyok, ez ugye egy bemelegítő megmérettetés volt. Szerintem jól sikerült a póz és a színpadi bemutatkozás is, úgyhogy pozitív tapasztalatokkal jöttünk el. A Fitparádén minimum a legjobb hat között szeretnénk lenni, de az igazi cél valamilyen dobogós helyezés elérése. Biztos vagyok benne, hogy nagyon erős lesz a mezőny, ahogy most az emlékversenyen is az volt. Igyekszünk felvenni a ritmust és szárazabb formát vinni, nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog – mondta Borsos Cintia.

Bakos Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában