videóval

2020.09.01. 11:12

Tour de Hongrie: látványos meglepetéssel készültek a hajdú-bihari közutasok

Még a verseny hivatalos napvégi összefoglalójába is bekerültek vele.

Fotó: YouTube / Magyar Közút

Egyedi élőképpel köszöntötte a Tour de Hongrie második etapjának résztvevőit a Magyar Közút Nonprofit Zrt., írják közleményükben. A társaság az M35-ös autópálya melletti mérnökségi épülettel szemközti területen készült látványos meglepetéssel, melynek megvalósításában a hajdúböszörményi mérnökség és a Hajdú-Bihar megyei igazgatóság üzemeltetési és fenntartási szakembere segített.

A kreatív kollégák kerékpáros piktogramot festettek fel, a hófogó netlonhálókból MK (azaz Magyar Közút) feliratot formáztak, és a profi versenyzők tiszteletére a mérnökségi járművekkel alakzatba állva felkapcsolták sárga villogóikat is.

A dolgozók, mint arra a Közút rámutat, külön büszkék lehetnek, hiszen ezzel az M4 Sport élő közvetítésében és a Tour de Hongrie napvégi videós összefoglalójában is szerepelhettek. Az akcióról drónfelvétel készült, ezt a társaság hivatalos YouTube-csatornája tette közzé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában