labdarúgás

2020.09.21. 11:38

Elmaradt a várt bejelentés: nem erősítették meg Dzsudzsák visszatérését

Új pályaedzőt és szakmai partnert mutattak be a Loki sajtótájékoztatóján.

Fotó: dvsc.hu

Sajtótájékoztatóra hívta össze a DVSC a különböző orgánumok képviselőit hétfő délelőttre, a Nagyerdei Stadionba. Nagy volt az érdeklődés, és az izgalom az egybegyűltek részéről, hiszen mindenki arra számított, hogy a napok óta szárnyaló pletyka – Dzsudzsák Balázs visszatérése a Lokihoz – megerősítést nyer, de kiderült, hogy nem ez volt az apropó.

Szabó Péter bejelentette, hogy a játékosállományt és a stábot is megerősítik.

„Arra jutottunk, hogy az NB III.-as csapatból két játékost felhozunk, így Sármán Kristóf és Szalánczi Zoltán csatlakoznak az első kerethez.”

– Ha véletlenül megint pozitív koronavírus-teszt fordul elő a gárdánál, akkor szükség lesz a keret mélységére. Ezen kívül Jeremiás Gergő csatlakozik pályaedzőként a szakmai stábhoz, a vezetőedző munkájának a segítése lesz a feladata.

Szabó Péter | Fotó: Kiss Annamarie

Jeremiás a Lokiban mutatkozott be annak idején az NB I.-ben és már eddig is a klub kötelékébe tartozott.

„A DVSC stábjába tartoztam, mint mérkőzéselemző, és a múlt héten kértek fel, hogy fűzzük szorosabbra a kapcsolatot, így csatlakoztam a stábhoz. Nagyon bízom benne, hogy sokat tanulhatok.”

– Itt kezdtem én is, itt lettem NB I.-es labdarúgó. Azon leszek, hogy a vezetőedzőt mindenben támogassam, hiszen a legfontosabb, hogy visszakerüljünk az első osztályba, remélem, hogy tudok ebben segíteni. Úgy látom, hogy mindenki nagyon motivált, úgyhogy nagyon bizakodó vagyok a jövőt illetően.

Jeremiás Gergő | Fotó: Kiss Annamarie

A DVSC együttműködést kötött egy táplálékkiegészítőkkel foglalkozó vállalattal, a cég már számos magyar élcsapattal dolgozik közösen a sportolók teljesítményének maximalizálása érdekében. – Személy szerint ezer szállal kötődöm Debrecenhez – mondta Lente Gábor, a cég ügyvezetője, majd folytatta. – Én is itt születtem, úgyhogy nagyon fontos számomra ez az együttműködés. A labdasportágakat tűztük ki célcsoportként magunknak, rájuk specializálódnak a termékeink. Nagy várakozásokkal tekintünk a szakmai együttműködés elé, bízom benne, hogy a csapat tud majd ebből profitálni.

Nyílt edzés

A DVSC nyílt edzésre invitálja szurkolóit kedden délutánra. A tréning 17 órától kezdődik, de a klub mindenki figyelmét felhívta, hogy érdemes már legalább fél órával előtte érkezni, hiszen 16 óra 30 perctől nagy meglepetés várja a kilátogatókat. Az egyesület célja, hogy belátást nyerjenek a drukkerek abba, hogy milyen munkát végez a csapat. Ösztönzőleg és köszönetképpen mindenkinek, aki kilátogat a nyílt edzésre, a klub ingyen belépőt ajándékoz a jövő hétfő esti, Pécs elleni bajnoki találkozóra.

BA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában