szép siker

2020.08.02. 19:12

Megnyerte az Országos Strandröplabda Bajnokság első fordulóját Vajda Beáta Vecsey Fannival

A vírus miatt a mostani fordulón kívül már csak egyre kerül sor két hét múlva Csepelen, augusztus végén pedig már a döntő következik.

Fotó: DSZC-Eötvös DSE

Hétvégén rendezték Tatán az Országos Strandröplabda Bajnokság első fordulóját.

A DSZC-Eötvös DSE NB I.-es röplabdacsapatának teremjátékosa, Vajda Beáta már hosszú strandröplabdás eredménylistával büszkélkedhet, hiszen többek között négyszeres román bajnok, U22-es EB-második, U22-es VB ötödik, FIVB versenyt nyert Brazíliában, CEV-versenyen diadalmaskodott – áll az egyesület közleményében.

Fotó: DSZC-Eötvös DSE

Mégis új kihívásokat választott, hiszen mindössze néhány hete szerepel Magyarországon strandröplabda versenyeken és sorozatban nyeri a megmérettetéseket. Először egy A-kategóriás versenyen Szabó Adrienn-nel szerezte meg az Eötvös DSE történetének első országos A-kategóriás strandröplabda aranyérmét. A következő hétvégén egy B-kategóriás versenyt nyert már a Gödöllői RC játékosával, Vecsey Fannival. Aztán a PARK-SIDE OUT KUPA legnagyobb serlegeit emelhették a magasba, legutóbb pedig a Tikkadt Szöcske-fordulón diadalmaskodtak.

Most az Országos Strandröplabda Bajnokságon se találtak legyőzőre. Fölényükre jellemző, hogy a döntőben 21:8, 21:13-ra győztek a teremválogatott Villám Lilla és párja Juraszik Patrícia ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában