újabb győzelem

2020.08.16. 17:10

Ismét remekelt a Vajda Beáta-Vecsey Fanni páros

Az Országos Strandröplabda Bajnokság második fordulóját is megnyerte Vajda Beáta Vecsey Fannival.

Fotó: Facebook / Eötvös DSE (debreceni röplabdacsapat)

A hétvége legnagyobb strandröplabdás híre, hogy a Csepelen rendezett Országos Strandröplabda Bajnokság második fordulóját is megnyerte az Eötvös DSE sportolója, Vajda Beáta Vecsey Fannival (Gödöllői RC) az oldalán. A döntő játszmában 5:10-ről és meccslabdákat hárítva sikerült győzniük. Mivel mindkét mestertornán ők végeztek az első helyen, ezért az augusztus végén megrendezésre kerülő országos döntő esélyeseivé léptek elő – olvasható az Eötvös DSE közleml

A Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság idei hatodik fordulóját Debrecenben, az Aquaticum Strandfürdőben rendezték.

A hölgyeknél az éllovas Fehérvári Vivien és Korompay Zsuzsanna előnye az elmúlt időszakban fordulóról fordulóra fogyott, ezért itt a nagy kérdés az volt, hogy maradnak-e izgalmak az utolsó megmérettetésre. A négy közé a tabella vezetőin kívül üldözőik, Béni Kitti és Tóth Kinga is magabiztosan jutottak be, mint ahogy a Puskás Fanni, Thold Krisztina és a Kovács Lilla, Takács D. Orsolya párosok is. A döntőbe jutásért aztán Béni Kittiék legyőzték a listavezetőt, míg a másik ágon Kovács Lilláék diadalmaskodtak, akik később a döntőt is megnyerték. Mivel a bronzérmet a Fehérvári Vivien, Korompay Zsuzsanna kettős szerezte meg, ezért az összesített pontversenyben továbbra is ők állnak az élen 36-36 ponttal, de Béni Kitti az utolsó forduló előtt 2 pontra megközelítette őket.

A férfiaknál éppen ellentétesen alakultak az eredmények. F. Nagy Bence és Imre Tibor nem talált legyőzőre, így az összesített pontversenyben behozhatatlan előnyre tettek szert. A forduló második helyét Marczin Tamás és Marczin Zsolt szerezték meg Kun László és Tóth Dániel előtt.

Vasárnap a vegyes párosok versenynapján még az előző napnál is fordulatosabb és szorosabb mérkőzésekre került sor. Végül a győzelmet a Béni Kitti, Hubicska Patrik páros szerezte meg, megelőzve az elmúlt fordulóban is második helyet szerző Fehérvári Vivient és Imre Tibort, valamint a szintén az előző fordulóban is ezen a pozícióban záró Dömsödi Tamarát és F. Nagy Bencét.

A ranglista élén Nagy Márton és Nagy-Szabó Kármen 35-35 ponttal állnak, őket követi Imre Tibor 32 egységgel.

A verseny következő fordulójára augusztus 29-én (szombaton) a női és férfi párosokat, majd augusztus 30-án (vasárnap) a vegyes párosokat várják 8 és 9 óra között Debrecenben, a Kerekestelepi Strandon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában