kerékpár

2020.08.25. 18:13

DKSI: öt dobogós helyezés az egyéni időfutam ob-n

A hazai országúti kerékpársport egyik kiemelt rendezvényére, az egyéni időfutam országos bajnokságra került sor augusztus 21-én pénteken, Bocskaikert és Debrecen között.

Fotó: Vígh Attila

Az ob-t a DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület immár ötödször rendezhette meg. Közleményükben rámutatnak: 2020-ban is KONTENT-DKSI név alatt szereplő hazai egyesület is szép dobogós helyezésekkel zárta a napot.

A csapat eredményei

U15: 2. Csáki Szabolcs

WU17: 1. Németh Bettina, 3. Papp Evelin

WU19: 3. Kovács Judit

Master1: 3. Nagy Gergő

U19: 2. Szíjártó Zétény

Augusztus 22-én a V4 Mád elnevezésű országúti versenyen is rajthoz állt a KONTENT-DKSI, ahol 70 km várt a mezőnyre. A csapatmunka meghozta gyümölcsét, Nagy Bendegúz abszolút 2. helyet szerzett (U19-ben is 2.), míg az abszolút 6. helyen érkező Boross Károly a Senior1 kategória ezüstérmét akaszthatta a nyakába.

Augusztus 26-28. között, szerdától péntekig a Visegrád 4 Juniors – Ifjúsági Világkupán résztvevőkért izgulhatunk, hiszen a közvetlen közelben zajló, Nyíregyháza-Ibrány-Vásárosnamény térségében rendezett futamokon a világelittel mérik majd össze a tudásukat. A mezőnyben a magyar nemzeti válogatott és a DKSI Regional csapata mellett többek között a világkupa-sorozatban rendre kiemelt szerepet játszó dán, német és olasz kerékpárosok is nyeregbe pattannak a győzelem, valamint a világranglistapontok megszerzése érdekében.

A nemzeti válogatottal Sánta Ármin, Szíjártó Zétény és Nagy Bendegúz indul.

A DKSI Regional csapatában Orosz Bálint és Marton Balázs mellett 4 kölcsönversenyző fog szerepelni.

Borítókép: Kovács Judit az egyéni időfutam ob-n

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában