hat kategóriában

2020.07.23. 21:05

Várják a jelentkezőket az Időfutam OB-re

Augusztus 21-én a magyar országúti kerékpárosok színe-java Debrecenben ad egymásnak randevút, hogy a Bocskaikert melletti pályán az idei Időfutam OB-n rajthoz állhasson, és a 2020. évi bajnoki címekért versenyezzen.

A rendezők nagy örömére szolgál, hogy ezt a hazai szinten nem kis presztízzsel bíró rendezvényt sokadjára is a debreceni DKSI rendezheti meg. Idén a járványügyi helyzetre való tekintettel az a döntés született, hogy az Országos Bajnokságon csak MKSZ licence-szel rendelkező igazolt versenyzők indulhatnak. Master női és férfi (nem amatőr) korcsoportok lesznek.

Korcsoport eredményhirdetés csak 4 fő benevezett és leversenyzett sportoló esetén lesz. Valószínű, hogy a futamokat követően folyamatosan, vagy tömbösített módon tartjuk az eredmények hirdetését, elkerülve a nagyobb létszámot a helyszínen – olvasható a DKSI közleményében.

Idén is 6 kategóriában kerül kiosztásra a nemzeti színekben játszó bajnoki mez: WU19, U19, WU23, U23, WElit és Elit korcsoportokban, emellett valamennyi dobogós érem díjazásban részesül majd.

A tavaly elindított Végvári Sándor Vándorserleget az U19, vagyis ifjúsági kategória legjobb versenyzője nyerheti el egy évre. Mint írják, ezzel emlékeznek meg a közelmúltban elhunyt, korábbi kitűnő válogatott versenyzőre, Végvári Sándorra, aki a debreceni kerékpározás nagykönyvébe kitörölhetetlenül beírta magát eredményeivel.

Az idei Időfutam OB-ra augusztus 21-én, pénteken kerül sor a Bocskaikert melletti 354.sz. úton.

A részleteket illetően a versenykiírás ide kattintva érhető el.

A nevezési határidő augusztus 16. vasárnap éjfél. Nevezni a versenykiírásban leírtak szerint lehet.

A nevezettek listáját a dksi.hu-n, és a bringasport.hu oldalon teszik majd közzé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában