sikeres súlyemelők

2020.07.27. 07:34

Érvényesült a papírforma Tégláson

A 2020. évi abszolút csapatbajnokság keleti selejtezőjét rendezték szombaton Tégláson, a Téglási Hajdu Ipari VSE tavaly novemberben átadott, megújult súlyemelő termében.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A hét csapatos versenyt a papírformának megfelelően a válogatott Kmegy Mátéval felálló Kecskeméti TE ötfős csapata nyerte 1635,88 ROBI-ponttal, melyből a 81 kilósok súlycsoportjában induló versenyző egymaga 547,7 pontot szerzett, a szakítás és lökés után összesítésben 307 kilogrammot megemelve. A második helyen többek között a mindössze húsz éves Holló Szilárd kiváló teljesítményével a Kazincbarcikai VSE végzett, a harmadik helyet a csupán négy fővel induló Firmitas SC szerezte meg Bravik Zoltán Márk vezérletével.

Döntő decemberben

A téglási rendezvénnyel egyidőben Tatabányán rendezték meg a nyugati selejtezőt, a két versenyen elért ROBI-pontszámok alapján kerül döntőbe a legjobb nyolc csapat, melyek majd december 5-én, Oroszlányban mérhetik össze erejüket.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában