Labdarúgás

2020.07.18. 10:33

Döntetlennel kezdett a DEAC az edzőtáborban

Hiába játszottak mezőnyfölényben a debreceniek, egyenlíteni tudott az ellenfél.

Fotó: deac.hu

A Debreceni Egyetem labdarúgói csütörtökön lejátszották az ötödik edzőmeccsüket: ezúttal az NB III.-as Sajóbábony volt az ellenfél.

A DEAC futballcsapatának mozgalmasan telt a csütörtöki napja. Előbb kiderült, hogy Balogh Pál legénysége az NB II. első fordulójában a Soroksár otthonában vendégeskedik, a mérkőzést augusztus másodikán rendezik meg. Ezt követően eldőlt, hogy Orosz Marcell a debrecenieknél folytatja a pályafutását, a hamarosan huszadik születésnapját ünneplő futballista a Diósgyőrtől érkezett. A nap zárásaként a harmadosztályban érdekelt Sajóbábonnyal vívtak felkészülési találkozót a fehér-feketék.

Mezőnyfölényben

A meccsen a hajdúságiak játszottak fölényben, melynek meg is lett az eredménye: Bíró Péter egy szabadrúgást lőtt a kapura nagyjából 25 méterről, a lökete pedig a felső sarokban kötött ki. Még az első félidőben kiegyenlített a Sajóbábony egy kontratámadás végén módosult 1–1-re az eredmény. A második játékrészben is több helyzetet dolgoztak ki játékosaink, ám a befejezésekbe sajnos rendre hiba csúszott, így 1–1-es döntetlennel végződött tehát az összecsapás.

Vasárnap Loki–DEAC

A DEAC futballistáira vasárnap egy jóval komolyabb feladat vár majd, ugyanis a DVSC-vel csapnak össze Pallagon 10 órától – számolt be az egyetemi gárda hivatalos oldala.

HBN

A tények

Felkészülési mérkőzés

DEAC–Sajóbábony 1–1 (1–1)

DEAC: Acsádi – Karikás, Soltész (Szabó K. a szünetben), Belényesi, Balogh K. (Orosz 60.) – Székely D., Sándor T., Bíró P. – Burai, Kiss B., Kertész. Vezetőedző: Balogh Pál

Sajóbábony: Egyed, Czető, Mikolka, Pataki, Varga, Titkó, Matyi, Turcsik, Molnár, Patócs, Lakatos. Vezetőedző: Vígh Ferenc

Gól: Bíró, Matyi

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában