labdarúgás

2020.06.07. 10:36

Hivatalos: Kondás Elemér a DVSC új vezetőedzője, Vitelki Zoltán távozik – videóval

A DVSC-nek váltásra volt szüksége a kialakult helyzet miatt – írja a csapat hivatalos weboldala.

Budapest 20180729 Labdarúgás 2018 NBI NB1 OTP Bank liga Bp. Honvéd Kisvárda Kondás Elemér Fotó: Tumbász Hédi Nemzeti Sport

Fotó: Nemzeti Sport-archív

Távozik a DVSC vezetőedzői posztjáról Vitelki Zoltán, akinek munkáját Kondás Elemér veszi át. A télen kinevezett Vitelki segítője, Kriston István sem folytatja a munkát a debreceni csapatnál.

Vitelki Zoltán négy veretlen mérkőzéssel kezdett a Loki kispadján, ám az azt követő hét találkozójából csak egyet tudott megnyerni, a többin egyaránt vereséget szenvedett. A legutóbbi fordulóban hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a sereghajtó Kaposvár ellen, amely a Loki mumusának számít, hisz idén a megszerzett tizenegy pontjából hetet a debreceniek ellen szerzett. Vitelki Zoltán az év eleje óta tizenkét bajnoki mérkőzésen irányította a DVSC-t, mellyel háromszor nyert, háromszor döntetlen ért el és hat vereséget szenvedett. A kialakult helyzet miatt a váltás mellett döntöttek a felek.

Kondás Elemér, a DVSC egykori sikeredzője nem ismeretlen a Loki-szurkolók számára, hisz 2011 és 2016 között már ült a csapat kispadján. Ez idő alatt két bajnoki címet (az elsőt ráadásul veretlenül), egy bronzérmet és két Magyar Kupát nyert a DVSC-vel.

A szakmai stábban a debreceni klub legendája, az A licenccel rendelkező Dombi Tibor is helyet kap, aki pályafutása során 437 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Lokiban. Rajtuk kívül Igor Bogdanovic másodedző, Száraz Ádám erőnléti edző, és Erdélyi Miklós kapusedző és Cserháti Levente videóelemző dolgozik tovább a csapattal.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában