Labdarúgás

2020.06.15. 20:29

DVSC: Adeniji és Ferenczi is befért a forduló válogatottjába

Két Loki-játékos kapott helyet a csakfoci.hu csapatában.

Debrecen 20200613 Labdarúgás 2020 NBI NB1 OTP Bank Liga Debrecen DVSC Puskás Akadémia Fotó Tumbász Hédi Nemzeti Sport Babatunde Adeniji Kamen Hadzsiev

Fotó: Nemzeti Sport-archív

Hajtott, küzdött a Loki, de nem tudott győzni a hétvégén rendezett, Puskás Akadémia elleni bajnokin. A csapat teljesítménye két játékost repített a csakfoci.hu forduló végi, 3-4-3-as felállású álomcsapatába: a legjobb tizenegy között a duplázó Tunde Adenijit és az egyik gólpasszt jegyző Ferenczi Jánost is megtaláljuk.

„A nigériai támadó nagy kedvvel futballozott, már a mérkőzés elején magabiztosan értékesített egy ziccert, majd a második félidőben védhetetlenül fejelt a kapuba”

- írja Adenijiről a portál. Ferenczivel kapcsolatban kiemelik, folyamatosan segítette a támadásokat, rengeteget zakatolt a két alapvonal között, valamint a második gól előtt is ő ívelt pontosan középre.

A teljes álomcsapat: Tomás Tujvel (Honvéd) – Nagy János (Kaposvár), Szabó Alex (Kaposvár), Ferenczi János (DVSC) – Bévárdi Zsombor (Kaposvár), Obinna Nwobodo (Újpest), Balogh Balázs (Paks), Lyes Houri (Fehérvár) – Bobál Gergely (ZTE), Ugrai Roland (Honvéd), Tunde Adeniji (DVSC).

A Loki legközelebb szerdán 19 órától lép pályára az OTP Bank Ligában, az ellenfél a Fehérvár csapata lesz, idegenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában