kézilabda

2020.04.21. 19:16

Próbálta legjobbját adni a Loki távozó kapusa

Két idényt töltött a DVSC Schaeffler együttesénél Oguntoye Viktória.

20190918 Debrecen, Főnix csarnok fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló DVSC-Békéscsaba első osztályú női kézilabda mérkőzés. képen: Oguntoye Viktória #90

Fotó: Molnár Péter

A 2018 nyarán Dunaújvárosból érkező játékos Triffa Ágnessel küzdött meg az első számú kapus titulusért, amelyet elveszített a magyar válogatottba is visszakerült rutinos hálóőrrel szemben.

– Nagy reményekkel érkeztem a Lokihoz, mert előrelépés volt a karrieremben a csapat. Én mindig próbáltam a legjobbamat adni a pályán, utólag visszagondolva ez inkább kevesebbszer, mint többször sikerült. Én önkritikus vagyok, többet vártam volna magamtól. Az, hogy gyengébben teljesítettem a reméltnél egyrészt az én hibám, másrészt voltak olyan tényezők, amik nem segítettek. A két kapustársammal jól kijöttem, és úgy érzem, Köstner Vilmos is bízott bennem, akinek sokat köszönhet a csapat, mert az irányításával egyértelműen előbbre léptünk. Maga a város tetszett, de távol voltak a szeretteim, a barátaim, így időnként nehéz volt az egyedüllét, emiatt is döntöttem úgy, hogy ha van mód, közelebb szeretnék lenni hozzájuk. Már kialakult, hol folytatom, de amíg az új együttesem ezt nem hozza nyilvánosságra, addig én sem beszélnék róla – mondta Oguntoye a Naplónak.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában