Úszás

2020.04.22. 11:04

Kapás Bogi sütéssel és kerti edzéssel tölti az időt – Videó

Nem jelentett akadályt a koronavírus, hamarosan visszatér a medencébe.

Budapest 20190605 Úszás 2019 edzés Kapás Boglárka intejú portré Fotó: Dömötör Csaba Nemzeti Sport

Fotó: Nemzeti Sport / Dömötör Csaba

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az úszóválogatott zöld jelzést kapott Szabó Tünde sportért felelős államtitkártól, így klasszisaink jövő hétfőn visszatérhetnek a medencébe, hogy folytassák idei felkészülésüket. Köztük lesz Kapás Boglárka is, aki múlt héten közösségi oldalán jelentette be az örömhírt, miszerint legutóbbi, április 14-ei koronavírus-tesztje negatív eredményt mutatott.

A debreceni születésű úszóbajnok néhány hete érkezett haza a magyar úszóválogatottal egy thaiföldi edzőtáborból, ezt követően a csapat több tagjáról is bebizonyosodott, hogy megfertőződött a világjárványért felelős COVID-19-cel. Bogi a Nemzeti Sport online kiadásának nem sokkal ezután azt nyilatkozta, hogy nagyon megijedt és elsírta magát, amikor kiderült a teszteredmény.

Szervezete szerencsére különösebb megpróbáltatások nélkül legyűrte a világot egy csapásra átrendező, embermilliókat veszélyeztető vírust, hamarosan pedig visszatérhet a medencés edzésekhez. Bogi, aki egyébként ma ünnepli 27. születésnapját, eddig sem üldögélt tétlenül várva a járvány lecsengését, derekasan vetette bele magát az otthoni munkába: a kertben felállított medencében, sajátos módszerrel tartotta formában magát. Az egyedi tréningekről több felvétel is készült. Legfrissebb timelapse videója bizonyítja, hogy a tehetsége mellett barátságos személyisége miatt is közkedvelt sportoló a visszatérés előtti utolsó héten sem hanyagolja el az edzést. Természetesen a kikapcsolódás sem marad el, az Instagramon közzétett bejegyzéséből kiderül, hogy időnként előszeretettel hódol a cukrászatnak is.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában