szereti az állatokat

2020.04.26. 13:19

Egy farm az álma a gátasnak

Kerekes Gréta és párja szívesen tartanának állatokat a jövőben.

Fotó: Kerekes Gréta magánarchívuma

Kisgyermekkorától odavan az állatokért Kerekes Gréta, a DSC-SI gátfutója, aki azt mondja, mindegyiknek megvan a maga szépsége, különlegessége.

– Ha látok egy cuki kisállatot, szinte mindig megörökítem – árulta el a kiváló atléta. – A párom is imádja őket, így remek közös élmény, amikor felkeresünk egy állattartással foglalkozó helyet. Nagyon szeretek ilyen helyekre menni, remek kikapcsolódás, feltöltődés számomra. Van Debrecen szélén egy állatfarm, oda szoktunk kijárni, mert a párom lovagol. Én olyankor elkísérem, és közben a többi „lakóval” foglalkozom, simogatom őket. Engem is vonz a lovaglás, húsvétkor fel is ültem az egyik idősebb lóra, amelyet kantárszáron vezettek, nagy élmény volt. Ha egyszer abbahagyom az atlétikát, biztos, hogy megtanulok lovagolni, de egyelőre még maradok a gátazásnál, mert a lovaglás nem összeegyeztethető az élsporttal a veszélyessége miatt.

Fotó: Kerekes Gréta magánarchívuma

Gréta álomotthona egy farm, ahol állatokat tarthat. Elmondása alapján rengeteg négy- és kétlábú lenne ott, többek között kutya, ló, bárány, kiskecske – ami biztos nem, az a kígyó.

– A hüllőket annyira nem bírom, kivétel a kaméleon, abból volt is otthon. A legnagyobb félelmem a kígyó, az biztos, hogy nem lesz a farmomon, de háziállatból rengeteg. A szívemhez a legközelebb a nyuszik állnak, van is egy nyuszis tetoválás a bokámon. A vadállatokat is nagyon kedvelem: a tigriseket, farkasokat különösen, utóbbit olyannyira, hogy beszéltük is a párommal, milyen jó lenne tartani egyet – nevetett Gréta.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában