Birkózás

2020.03.20. 10:38

Bocsa Vivien Melinda újabb bajnoki címe

A Bárándi SE versenyzője az erősebbik nem mezőnyében sem talált legyőzőre.

Fotó: Bocsa Tibor Mihály

A fiú diák I.-es szabadfogású birkózó bajnokságon egy kuriózumnak lehettek szemtanúi a kilátogató nézők, ugyanis a Dorogi Városi Sportcsarnok három szőnyegén megrendezett versenyen a 223 birkózó között feltűnt egy ifjú hajdúsági hölgy is, a bárándiak színeiben versenyző Bocsa Vivien Melinda ráadásul meg sem állt az aranyéremig.

Fotó: Bocsa Tibor Mihály

Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, február elsején a lányoknál egy korosztállyal feljebb, külön szülői engedéllyel versenyezve megnyerte a serdülők országos válogató versenyét is, tehát Melinda gyakorlatilag duplázott, és jelenleg nemektől függetlenül súlycsoportja legjobbjának számít.

Kilenc egyesület

A 14 súlycsoportban megtartott viadalon a bárándiakkal együtt összesen kilenc egyesület osztozott a bajnoki címeken: duplázni tudott a Csepel, míg egy-egy arany jutott Egerbe, Esztergomba, Abonyba, Dorogra, Pécsre, Kiskunfélegyházára és a Ferencvárosnak.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában