pontokat gyűjtenének

2020.03.06. 15:14

A Vasas otthonában kezdik az alsóházat a DVSE játékosai

Kulcsfontosságúak lehetnek az emberelőnyös szituációk.

Fotó: Kiss Annamarie, archívum

Szombaton megkezdi az alsóházi küzdelmeket a DVSE vízilabdacsapat az OBI középszakaszában. Miroszlav Bajin együttese 18 órától a Vasas vendége lesz a Komjádi Béla Sportuszodában.

A hetedik helyen zárta az alapszakasz A-csoportját a DVSE, így az elmúlt évekkel ellentétben ezúttal az alsóházban kénytelen folytatni a küzdelmeket. A hajdúságiak 2 győzelemmel és 12 vereséggel zárták a szezon első felét, így a legfontosabb célkitűzésük a biztos bennmaradás kiharcolása lehet. Az angyalföldiek számára sem a legjobban alakult az alapszakasz, hiszen végül nem tudtak beleszólni a BVSC és a Szentes felsőházért folytatott versenyfutásába.

„Innentől kezdve már minden meccsünk rangadó, mind idegenben, mind hazai medencében. Bízom benne, hogy elkezdjük gyűjtögetni a pontunkat, és nem lesz gondunk a bennmaradással. A Vasas a szezon kezdetén a felsőházat tűzte ki célul, amiről végül lecsúsztak. Biztos vagyok benne, hogy komolyan készülnek a találkozóra, egy nagyon kemény mérkőzésre számítok. Az emberelőnyös szituációk most is kulcsfontosságúak lesznek, de ha pontot akarunk szerezni a Komjádiban, akkor a védekezésünkre is nagyon oda kell majd figyelnünk.” – vélekedett a gárda hivatalos honlapján Smitula Gergő.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában