kilőtték magukat

2020.02.28. 12:56

Puskával is jól céloznak

Csapatépítő jelleggel airsoftozni voltak a Loki kézilabdázói.

Fotó: DVSC Schaeffler

Mivel a bajnokságban egy szusszanásnyi szünet van, a felkészülés monotonitásának megtörésére egy kis csapatépítő programot iktattak be a DVSC Schaeffler női kézisei: a lányok puskával a kezükben mutatták meg, hogy nem csak a labdával céloznak remekül.

– Különböző fegyvereket lehetett kipróbálni, klassz volt, sokat nevettünk – elevenítette fel Varsányi Nóra, a csapat jobbszélsője. – Két csoportra voltunk bontva, az egyik brigád légpuskával lőtt 10 méterre papír céltáblára, a másik pedig airsoft fegyverrel fatáblákra. Mindenki ügyes volt, de azért maradunk a kézilabdánál. Viccelődtünk a lányokkal, hogyha másnap sokat hibázunk az edzésen, majd azt mondjuk, hogy az airsoft alatt kilőttük magunkat – nevetett a Nyüzi becenévre hallgató kézis.

Fotó: DVSC Schaeffler

Kérdés, mit szólt volna ehhez a szakmai stáb, akik ugyanúgy részt vettek a közös programon, így testközelből figyelhették tanítványaik teljesítményét. Varsányi Nóri elárulta, sorkatonai tapasztalataira támaszkodva Köstner Vilmos itt is mentorálta a lányokat.

- Vilibá próbált mindenkinek segíteni, nekem is magyarázta miként tartsam a fegyvert. Jó volt kicsit kikapcsolódni és a pályán kívül is együtt lenni, az ilyen lehetőségek mindig jót tesznek a csapat hangulatának.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában