hetekig készültek

2020.02.28. 10:46

Büszkék lehetnek magukra a lányok

Országos döntőn képviselték Hajdú-Bihart az újfalui grundbirkózó lányok.

Fotó: Napló / Archív

Pécsett rendezték meg február közepén a grundbirkózó bajnokság országos döntőjét. A januári, berettyóújfalui elődöntőből az I. korcsoportos lányok jutottak tovább a helyiek közül. A versenyt heteken át tartó felkészülés előzte meg, a gyerekek nagy izgalommal várták a megmérettetést.

Kilencedik lett a csapat

A nagydöntőre hajnal 4-kor indult a csapat Pécsre. Reggel már mérlegeléssel kezdték a napot, majd megkezdődött az ünnepélyes megnyitó, felsorakozott a 23 döntős csapat. Hajdú-Bihar megyét a berettyóújfalui József Attila Általános Iskola képviselte. A zászlók felvonása után esküt tettek a kisdiákok. A nap folyamán kemény és nagyon izgalmas meccseken bizonyíthattak. A páston volt, hogy 4–1-ről sikerült győzelmet aratni. A csapattársak harsány biztatással szurkoltak egymásnak. A berettyóújfalui gárda ezúttal országos 9. helyezést ért el, amelyre az intézmény és a felkészítők is nagyon büszkék. Az újfalui együttesben Derzsi Jázmin, Fábián Annabella, Iliszi Bianka, Daróczi Emma, Frank Naomi, Gáti Janka, Góz Viktória és Tütös Krisztina Alexandra bizonyított, a diákokat Berde László készítette fel.

Kogyilláné H. Szófia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában