egy jó ügyért

2020.02.26. 17:39

Bemutatóval és ajándékokkal kedveskedtek a debreceni röpisek

A DSZC-Eötvös DSE felnőtt játékosai nemcsak az edzéseken és mérkőzéseken küzdenek, hanem a fontos társadalmi felelősségvállalásokból is kiveszik a részüket.

Fotó: DSZC-Eötvös DSE

Ezúttal a Debreceni Reménysugár Gyermekotthon családjuk nélkül nevelkedő gondozottjaival töltöttek egy kellemes délutánt – olvasható a klub közleményében. A lakásotthonokban élő gyerekek gyakran segítségre szorulnak, hogy képesek legyenek felzárkózni kortársaikhoz, mivel nagyon rossz körülmények közül érkeznek a gyermekotthonokba.

A Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskolában a DSZC-Eötvös DSE NB I.-es felnőtt csapatának játékosai egy rövid röplabda-bemutatót tartottak, majd tréfás váltóversenyre került sor. A csapatokban vegyesen szerepeltek az Eötvös DSE játékosai, a Debreceni Reménysugár Gyermekotthon gondozottjai és a Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói.

Fotó: DSZC-Eötvös DSE

A verseny végén az NB I.-es csapat játékosai ajándékokat adtak át a két intézmény diákjainak, gondozottjainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában