testépítés

2020.01.29. 18:52

Válogatott focistával gyúrt a hajdú-bihari izomkolosszus

A testépítő-világbajnok Kathi Béla és Guzmics Richárd együtt sanyargatták magukat az edzőteremben.

Fotó: Instagram

A korábbi erőemelő- és testépítő-világbajnoktól, a manapság edzőterem-hálózatot üzemeltető Kathi Bélától sosem állt távol az, hogy szokatlan területeken tűnjön fel, és más műfajban mozgó emberekkel kerüljön kapcsolatba.

Így volt ez a közel múltban is, amikor Béla Instagram-oldalára olyan képet töltött fel, amelyen a válogatott labdarúgóval, a jelenleg a Mezőkövesd alkalmazásában álló Guzmics Richárddal súlyzózik együtt.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kathi Bela (@kathibela) által megosztott bejegyzés,

A Hajdúböszörményből származó izomkolosszus elmesélte a Naplónak, mi is áll a fotó hátterében.

„Ordítottak” egymással

– Az egyik egri edzőterem bérletesek napját tartott, s ebből az alkalomból jelentem meg, és véletlenül összefutottunk Ricsivel. Ha már mindketten ott voltunk, úgy döntöttünk, együtt fogunk tréningezni aznap. Kezdésként lábtoló gépen edzettünk, majd csináltunk három gyakorlatot mellre, és hármat hátra. Teljesen lazán végeztük a mozdulatokat, nem keményen, végig poénkodva. Vidám és baráti volt a hangulat, a vicc kedvéért kicsit kiabáltunk egymásra, hogy: „keményebben, gyerünk, megcsinálod, ez az”.

„Kiválóan összecimboráltunk, Guzmics Ricsi nagyon laza beállítottságú srác. A folytatás? Szerintem biztos, hogy fogunk még együtt edzeni, tervezzük is, ha újra arra járok”

– fogalmazott Kathi Béla.

Pizza, diéta ellen

Ahogyan azt illik, a közös testmozgást egy kiadós lakoma követte. A válogatott hátvéd saját maga által sütött pizzával lepte meg a testépítés nagykövetét.

– A pizzériában ő állította össze a kaját, egyet sütött ki Ricsi, de egyébként megettünk vagy tizenhatot. A lehető legkevésbé diétás pizzát ettük, magyarosat, sok kolbásszal – nevette el magát Béla, aki egyébként rövid időn belül apa lesz, hiszen párja, a profi testépítő Salamon Dia hamarosan életet ad kislányuknak.

– Maximum egy-két hét múlva megszületik, úgyhogy startkészültségben vagyunk itthon – újságolta boldogan a sportoló, aki azt is elárulta, a kis jövevény Kathi Jázmin névre hallgat majd.

TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában