labdarúgás

2020.01.02. 11:53

Szpari–Loki derbi lesz a jövő héten

A felkészülési mérkőzés helyszíne az időjárástól függ: vagy Pallagon, vagy Nyíregyházán lesz.

Dorog 20191212 Labdarúgás MK Magyar Kupa mérkõzés Dorog DVSC Fotó Micheller Szilvia Nemzeti Sport A képen: Vígh Ádám

Fotó: Nemzeti Sport/Micheller Szilvia

Az NB II.-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus január 11-én felkészülési mérkőzést játszik. Mindez azért hír nálunk, mert az ellenfél a DVSC alakulata lesz – írja az nb2.hu.

A debreceniek január harmadikán délelőtt kezdik meg a téli edzéseket, míg a Szpari január 6-án. A jövő hétvégén már meccselnek is a felek: a Nyíregyháza és a Debrecen megegyezett, hogy szombaton 12 órától egymás ellen játszik majd a két gárda. A helyszín az időjárási körülményektől függ. Amennyiben nem lesz csapadék, füvön játszanának az együttesek, a helyszín pedig ebben az esetben pallagi edzőközpont. Ha az időjárás műfűre kényszeríti a csapatokat, akkor Nyíregyházán, a Városi Stadion műfüves pályáján rendezik a találkozót.

Kuti távozhat

Szintén a Lokihoz kapcsolódó hír, hogy a Csakfoci információi szerint a debreceniek 27 éves saját nevelésű jobbhátvédje, Kuti Krisztián a téli átigazolási időszakban nagy valószínűséggel elhagyja a piros-fehér csapatot, és az NB II.-es Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál folytatja pályafutását.

Mint arra az olvasóink emlékezhetnek, szintén a szegedi gárdában focizik a két exDVSC-s játékos, Aleksandar Jovanovic és Kóródi Nándor is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában