DVSC

2020.01.07. 12:03

Két labdarúgójával hosszabbított a Loki

A DVSC szerződést hosszabbított két játékosával, a kapus Tomas Kosickyvel és a támadó Bereczki Dániellel – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

Dorog 20191212 Labdarúgás MK Magyar Kupa mérkõzés Dorog DVSC Fotó Micheller Szilvia Nemzeti Sport A képen: Kosicky Tomas

Fotó: Nemzeti Sport / Micheller Szilvia

Előbbi játékos az utóbbi időben szerepet kapott a kezdőcsapatban a bajnokikon is – korábban inkább a Magyar Kupa-találkozókon foglalkoztatták –, ugyanis riválisa, Nagy Sándor sérülést szenvedett. Mostanra Nagy felépült, kiderül, Vitelki Zoltán vezetőedzőnél melyik hálóőr lesz a favorit.

Bereczki az elmúlt években többször is sérüléssel bajlódott, most ismét egészséges, és a Loki-szurkolók abban bíznak, ki tudja végre hozni magából a maximumot.

Elhagyja viszont a DVSC-t a fiatal belső védő, Ujvárosi Ádám, aki a Vasasnál folytatja pályafutását. Mint a honlap írja, a fővárosi klub kivásárolta szerződéséből a hátvédet.

Ide tartozó hír, hogy az NSO úgy tudja, hogy a mezőkövesdi Sajbán Máté valószínűleg vagy Paksra, vagy Debrecenbe szerződik.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában