deac

2020.01.11. 20:43

Igazi derbi Debrecenben: a Nyíregyháza érkezik a női röpisekhez

A Debreceni Egyetem női röplabdázói a harmadik helyen álló nyíregyháziakat látják vendégül vasárnap 14 órától a DESOK-ban – írja a deac.hu. Az ellenfél 11 meccséből kilencet sikerrel vívott meg, csupán kétszer szenvedett eddig vereséget a bajnokságban. A DEAC október végén 3:1-re maradt alul a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alakulat otthonában.

Fotó: deac.hu

A DEAC női röplabdacsapata a 2020-as esztendő első hazai mérkőzésén a FATUM Nyíregyházát fogadja. A tabellára pillantva nehéz dolga lesz Kuszkó Zsolt együttesének, hiszen a debreceni lányok a hatodik pozíciót birtokolják, míg a vetélytárs a képzeletbeli dobogó harmadik fokán áll jelenleg – mutat rá a klubhonlap cikke.

„Sajnos nem vagyunk ideális helyzetben, hiszen a csapat több játékosa is sérüléssel és betegséggel bajlódik. Az összecsapáson döntő jelentőségű lesz, hogy mit tudunk kezdeni a nyíregyháziak szerváival. Az edzéseken sokat gyakoroltuk a nyitásfogadást, bízom benne, hogy ez a mérkőzésen is visszaköszön. Ellenfelünk az Extraligában szereplő Nyíregyháza fiókcsapata, így nagy kérdés, hogy kik kapnak lehetőséget vasárnap. Az előző héten ugyan vereséget szenvedtünk a Kispest ellen, de az eredmény nem nyomta rá a bélyegét a hangulatunkra. A harmadik szettben jó teljesítményt nyújtottunk a kispestiek otthonában, erre a produkcióra kell építenünk. A kezdésre oda kell figyelnünk, hiszen ha jól sikerül a rajtunk, bármelyik csapat dolgát meg tudjuk nehezíteni” – nyilatkozta Hajdu Anna a deac.hu-nak.

Hajdu Anna a Gödöllővel vívott hazai mérkőzésen tért vissza a debreceni együttesbe. Elmondta, a beilleszkedés zökkenőmentesen ment, mivel több egykori játékostársa még mindig a DEAC-ot erősíti.

„Hiányzott a röplabda, ezért csatlakoztam a gárda keretéhez. Szerencsére a lányok is nagyon kedvesen fogadtak. Igyekszem minél többet segíteni az alakulatnak”

- fogalmazott Hajdu Anna.

NB II Női Bajnokság Kelet B-csoport

DEAC-FATUM Nyíregyháza

2020. 01. 12. (vasárnap) 14:00, DESOK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában