dvsc

2020.01.28. 14:33

Herczeg András büszke a HLSZ-díjra

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete Herczeg Andrást választotta meg a 2018/19-es szezon legjobb edzőjének.

Debrecen 20191019 Labdarúgás OTP Bank liga NB1 bajnoki mérkõzés DVSC DVTK Herczeg András szurkolók Foto Meder István Nemzeti Sport

Fotó: Meder István/Nemzeti Sport

Huszonkilencedik alkalommal szondáztatta meg a Hivatásos Labdarúgók Szervezete az NB I.-es és a másodosztályú játékosokat arról, véleményük szerint kik voltak a legjobb játékosok és edzők a 2018/2019-es szezonban – számolt be róla a hlsz.hu. A szavazás debreceni sikert is hozott, ugyanis az idény legjobb edzőjévé Herczeg Andrást választották, aki december végén köszönt le a DVSC szakvezetői posztjáról.

Az ünnepségre a HLSZ közgyűlése után került sor: Juhász Roland, a HLSZ elnöke, Sigér Dávid és Forgács István elnökségi tagok, valamint dr. Horváth Gábor főtitkár adták át a díjakat a legjobbaknak.

Újra nemzetközi porondon

A városban továbbra is nagy népszerűségnek örvendő edző először arról beszélt lapunknak, milyen érzések kerítették hatalmukba a díjátadón.

– Rendkívül megtiszteltetés ez számomra, hiszen az NB I.-es és NB II.-es játékosok szavaztak a díjak odaítéléséről. Legtöbbjükkel ellenfélként találkoztunk a bajnokságban, azaz testközelből szerezhettek tapasztalatokat, ezért is nagy dolog a döntés, és büszkeséggel tölt el – fogalmazott a szakember, aki természetesen jó szájízzel gondol vissza az ominózus szezonra.A DVSC az elmúlt tavasszal bronzérmet szerzett a pontvadászat végén, és elindulhatott az Európa-liga selejtezőjében.

– Nagyon szépen teljesített a csapat azzal a harmadik hellyel. Itt szeretném kiemelni, hogy a nekem ítélt díjban benne vannak a játékosok, a klub vezetői, dolgozói, a szakmai stáb minden tagja, és természetesen a fantasztikus szurkolótáborunk is. Nagyon szép időszak volt mindannyiunk életében, kellett hozzá az is, hogy egy-két meccstől eltekintve nem kellett sérülés miatt játékosokat nélkülöznünk, ellentétben például a tavalyi ősszel. Dicséretes eredmény volt a DVSC-től, amelynek köszönhetően újra sikerült a klubnak megmutatnia magát a nemzetközi porondon.

TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában