úszás

2019.12.13. 11:40

Debrecenbe nem jutott érem a második napon

Csütörtökön folytatódott Kaposváron a rövidpályás úszó országos bajnokság. Több számban is volt cívisvárosi érdekeltség, de ezúttal nem szereztek érmet megyénk úszói.

A 4x50 méteres mix gyors­váltó döntőjében a Holoda Péter, Sándor Benedek, Gál Kincső és Senánszky Petra felállásban kiálló Debreceni Sportcentrum-Sportiskola (DSC-SI) csapata az ötödik helyen zárt. A 400 női gyors fináléjában Gál Kincső (DSC-SI) a hetedik lett. A DSC-SI úszója, Holoda Péter az 50 férfi pillangó A döntőjében hetedikként csapott célba. A debreceniek 2004-es születésű tehetsége, Zombori-Szalontai Ferenc a 200 vegyes B döntőjében volt érdekelt, és a negyedik legjobb idő lett az övé.

Akárcsak a szerdai nyitónapon, Hosszú Katinka csütörtökön is három számban diadalmaskodott. A háromszoros olimpiai bajnok 200 méter vegyesen, 50 méter pillangón és 400 méter gyorson nyert. Utóbbi számban Késely Ajnát megelőzve hódította el az országos bajnoki címet.

HBN, MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában