nem csak vízilabda

2019.11.23. 14:26

Odavan az extrém sportokért a DVSE pólósa

Macsi Patrik már a bungee jumpingot is kipróbálta.

Macsi Patrik

Fotó: Napló-archív

Ha nem a medencében harcol a debreceniek sikeréért, akkor szívesen fedez fel új kultúrákat Macsi Patrik, a DVSE vízilabdacsapatának játékosa. A korábban a válogatottba is meghívást kapó pólós a csapata Facebook-oldalán osztott meg érdekes részleteket magáról. Kiderült például, hogy az edzések mellett ideje nagy részét a Böszörményi úti campuson tölti, hiszen nemzetközi gazdálkodás szakos hallgató, illetve párhuzamosan levelezőn végez egy másik szakot is.

„A pörgést szeretem, mindig kell valamit csinálnom, ezért a szabadidőmben is sok-sok programot szervezek. Szeretem az extrém sportokat, számos ágát ki is próbáltam már, például a bungee jumpingot vagy az ejtőernyőzést, de az evezés is a kedvenceim között van. A következő, aminek nem tudok nemet mondani, az az utazás, új kultúrák, szokások megismerése. A legkevésbé időigényes hobbim pedig a főzés és a sütés, ezekhez pedig szorosan kapcsolódik a bor szeretete. Mivel enni is szeretek és nem csak elkészíteni az ételeket, így éttermekbe is gyakran járok” – árulta el magáról a fiatal sportoló.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában