DVSC

2019.11.27. 11:48

Szombaton hazai szezonzáró a stadionban

A DVSC labdarúgócsapata szombaton játssza idei utolsó mérkőzését a Nagyerdei Stadionban. Vendége a Budapest Honvéd lesz.

Fotó: Kovács Péter

A Magyar Kupában a kispestiek a Monor legyőzésével jutottak a 16 közé, ahol a Haladás lesz az ellenfelük a legjobb 8 közé jutásért.

Mint ismert, a Dorog-DVSC találkozót a pálya alkalmatlansága miatt jövő szerdára halasztották, így a Lokinak még nem dőlt el a továbbjutása. Amennyiben teljesül, a 8 közé jutásért az NB III-as III. Kerületi TVE lesz a riválisa – olvasható a klub közleményében.

A bajnokságban a fővárosiak az ötödikek, négy ponttal előzik meg a debrecenieket.

A Honvéd jó formában van, öt meccse tartó nyerési szériáját ugyan legutóbb a Kisvárda megtörte, 2-0-ás vereséget mérve rá.

Legutóbb a Loki ugyancsak 2-0-ra nyert Zalaegerszegen úgy, hogy kapott gól nélkül hozta le a mérkőzést, részben Kosicky bravúrjainak köszönhetően.

A kispestiek elleni mérkőzésre jegyek elővételben már kaphatók online a Nagyerdei Stadion weboldalon és a DVSC ajándékboltban.

A péntekig (személyesen vagy online) megvett napijegyek 20 százalékkal olcsóbbak, mint szombaton a pénztárakban.

Ingyen utazás, kedvezményes fürdőzés

Az érvényes belépőjeggyel, bérlettel rendelkező szurkolók a meccs napján délután kettőtől este tíz óráig ingyen utazhatnak a DKV járatain.

Az Állatkertbe látogatók egy főre és egy kísérőre 25 százalékos engedményt kapnak szombaton.

A Nagyerdei Gyógyfürdőben péntektől-vasárnapig 20-30 százalékos kedvezménnyel vehetők igénybe a fürdő szolgáltatásai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában