sportos család

2019.11.28. 17:06

A Fradi ellen szurkolt Sigér

Ha a családról van szó, Sigér Dávid nem ismer tréfát.

Fotó: Fradi Média

Négygyermekes családban nőtt fel a Fradiba nemrégiben berobbant focista, Sigér Dávid. A debreceni labdarúgó szintén focista öccse, Ákos, mint ismert, az NB III.-as DEAC-ban játszik, de két ikerhúga közül az egyik, Petra is sportoló, Balmazújvárosban kézilabdázik – számolt be róla a Bors. Az NB I/B-ben szereplő Újváros a napokban a Fradi U19-es csapata ellen lépett pályára.

„Dávid nagyon elfoglalt, de mivel Budapestre látogattunk, hosszú idő után újra a lelátón szurkolt. Habár az ő klubja ellen játszottunk, nekem szurkolt a feleségével. Nagyon izgatott voltam, a bemelegítés alatt végig a nézőteret néztem” – mesélte a 23 éves Petra, aki ugyancsak kilátogat tesója meccsére szurkolni.

„Nekünk, testvéreknek nagyon sokat jelent, ha ott vagyunk egymás meccsein, és szurkolunk a másiknak. De a szüleink is rendszeresen kijárnak, néha engem, né­ha a bátyámat nézik meg. Ha egy nap­ra esik a kettő, akár megosztva is el­jönnek, hogy mindig legyen ott valaki a családból.”

HBN

Borítókép: mindegyik Sigér gyermekhez közel áll a sport: Dávid (balról), Dóra, Petra és Ákos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában