vívás

2019.10.10. 12:53

Többek között olimpiai bajnokokkal is készülnek

Az edzőtábor kiváló alkalom a horvátországi világkupára.

Fotó: Békessy Béla Vívó Klub

Splitben edzőtáborozik a héten Mihály Kata és Fedor Tamara, a Békessy Béla Vívó Klub párbajtőrözői, akiket a klub szakmai igazgatója, Serra Bendegúz is elkísért.

Jó formában

Nívós mezőny gyűlt össze Horvátországban, így remek körülmények között készülhetnek a debreceniek a hétvégi spliti Satellite Világkupára, amely a magyar válogatóba is beszámít. – Erős ellenfelekkel szemben gyakorolhatnak a lányok, leg­alább hét nemzet képviselteti magát. A világbajnok észtek mellett jelen vannak Splitben olimpiai bajnok, Eb- és vb-győztes vívók. Remek hangulatban telnek a foglalkozások, kiváló alapja lehet ez az edzőtábor a hétvégi versenynek. Kata tavaly harmadik lett Spliten, csak az aktuális Európa-bajnoktól kapott ki az elődöntőben, bízunk benne, sikerül megismételnie legalább azt az eredményt. Úgy látom, Kata és Tami is jó formában van, a bravúr lehetősége is bennük lehet – fogalmazott Serra Bendegúz.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában