remekeltek a sportolók

2019.09.18. 16:02

Nagy Tamás és Korcsok Nikolett kick-box Európa-bajnok

Komoly sikereket ért el a hazai rendezésű Eb-n a Rácz Kickboxing Team.

Fotó: Rácz Kickboxing Team

Rekord létszámú versenyzővel tartották meg Győrben WAKO kick-box utánpótlás Európa-bajnokságot, mely remek hajdú-bihari eredményeket hozott, hiszen a Rácz Kickboxing Team két fiatalja is a dobogó tetejére állhatott, ketten pedig annak harmadik fokára.

Fotó: Rácz Kickboxing Team

Csak az Eb-győztes múlta felül

Az augusztus utolsó hetében megrendezett viadalon a megyét név szerint Erdei Benjámin, Nagy Tamás, Elek Ágnes és Korcsok Nikolett képviselte. Erdeit (kick-light) szabályrendszerben csak a későbbi Európa-bajnok azeri riválisa állította meg, így ötödik helyezést ért el. Nagy az egész versenyen sziporkázott, és a light contact rendszerben megvert mindenkit, aki elé került, így Európa-bajnok lett. Elek full contactban szerepelt, és bronzérmes pozícióban.

he

Korcsok Nikolett két szabályrendszerben is elindult: light contactban két nyertes meccsel bronzérmet szerzett, míg kick-lightban egymás után 4-szer győzött, amellyel felült Európa trónjára. A versenyzők felkészítését végző Rácz Krisztián tréner fárasztó, ám örömteli hétvégeként értékelte a győri Eb-t, Munkáját édesapja, Rácz Lajos klubelnök is segítette.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában