Megye II.

2019.09.21. 20:14

„Kevesebbet ütköztünk, mint a spori a parkolóban”

Ötödik fordulójához érkezett a labdarúgó megye II. Déli csoportja. Szombaton három mérkőzést játszottak a csapatok, vasárnap egy összecsapást rendeznek.

Fotó: Illusztráció / Pixabay

Nagyrábé Petőfi SK–Blondy FC Esztár 4–1 (3–1)

80 néző. Vezette: Dávid A. (Benedek Zs., Lakatos G.)

Nagyrábé: Jónás B. – Balogh R. (Jónás G.), Ötvös A. (Sarkadi P.), Nyeste Cs. (Bai N.), Faragó B., Vincze Cs. (Osváth Cs.), Faragó L., Ferenczi L., Szabó B. (Nagy Cs.), Kiss Cs. (Tiszai G.), Kovács A. Edző: Bende Tibor.

Esztár: Kádár B. – Mándi L., Sóvágó S., Jenei R., Kun I., Farkas T. (Vajas V.), Tóth J., Gurzó B., Sanyó Sz., Szima V. (Sándor D.), Kádár B., Szabó L. (Czeglédi Z.) Edző: Mándi László.

Gól: Szabó B., Nyeste Cs., Kiss Cs., Nagy Cs., illetve Sanyó Sz. Jók: mindenki, illetve Gurzó B. Ifi: 7–3.

Bende Tibor: Helyenként szép játékkal, helyzeteinket kevés százalékban kihasználva, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok az ifi csapat győzelméhez és Faragó Bence kollégámnak a hibátlan mérlegéhez! További sok sikert Esztár csapatának!

Mándi László: Kevesebbet ütköztünk, mint a spori a parkolóban. Bezzeg ha befejelem, ugye Lajos?

Nádudvari SE–Konyári SE 1–3 (0–0)

100 néző. Vezette: Papp J. (Gálfi F., Zámbó T.)

Nádudvar: Tóth S. – Somogyi R. (Kállai A.) (Pikó M.), Szabó T., Nagy S., Székely Z. (Bodnár N.), Varga Zs., Nagy G., Czirbusz B. (Barató G.), Szabó S. (Dobi R.), Varga D. (Cseke Zs.), Rásó P. Edző: Gere Csaba.

Konyár: Nagy Zs. – Czibere B., Csuka Zs., Tamási G., Tamási S. (Rézműves K.), Lakatos R., Makula I., Lakatos G., Horváth Gy., Horváth Á., Urbán P. Edző: Czibere Tibor.

Gól: Nagy S., illetve Lakatos R., Makula I., Horváth Gy. Jók: Tóth S., illetve mindenki. Ifi: 3–2.

Gere Csaba: Az első félidőben jóformán csak mezőnyjáték folyt, majd a másodikban rögtön az elején eladtuk az egyik új meccslabdánkat, ami kicsit megváltoztatta a játék képét és iramát. A cseréink lendületet adtak, de a konyári kapu így sem forgott igazán veszélyben. A végén összeszedtük magunkat, de csak a szépítésre futotta.

Czibere Tibor: Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Ezt a győzelmet fel szeretném ajánlani a csapat nevében egyik játékosunknak, aki mai napon töltötte a harmincadik életévét, őt pedig úgy hívják, Rézműves Károly (Szutu).

Báránd KSE–Létavértes SC 97 0–4 (0–1)

100 néző. Vezette: Puskás Z. (Malmos N., Harmati L.)

Báránd: Petrezselyem T. – Kiss T., Molnár L. (Zagyva Gy.), Csóka G., Bodnár I., Mátyás A. (Bodó L.), Török Zs., Orsó A. (Juhász T.), Nagy Z., Szűcs L., Vass R. Edző: Bodó Lajos.

Létavértes: Vida K. – Tóth R. (Karászi F.), Balogh K., Tóth L. (Budai L.), Bora Z., Papp Z., Mázló D., Demján J., Balogh J. (Kontor G.), Vónya P. (Fedor Z.), Laczkó I. (Varga Gy.) Edző: Kontor Gábor.

Gól: Papp Z., Mázló D., Bora Z., Kontor G. Jók: senki, illetve Balogh K., Papp Z., Vida K. Kiállítva: Vass R. Ifi: 1–3.

Bodó Lajos: A huszonharmadik percben az egyik belső védőnket jogosan kiállította a játékvezető, és ebből a szabadrúgásból gólt is kaptunk. Ennek ellenére sem álltunk vissza, hanem bátran vállaltuk a támadó játékot. Miután a másik belső védőnket sérülés miatt le kellett cserélnem, megbomlott a csapatom, és a meccs végére el is fáradtunk, melyet a masszívan játszó létaiak kihasználtak. Az egyesület nevében köszönjük a hazai mérkőzések után a vacsorafelajánlásukat és kiváló kapusunknak, Varga Zoltánnak (Kányának) gratulálunk a házasságkötéséhez! Molnár Lászlónak pedig mielőbbi felépülést kívánunk. Hajrá Báránd!

Kontor Gábor: Nem tudom, hogy a pálya rossz talaja, vagy a napsugarak beesési szöge miatt játszottunk ilyen gyengén, de az biztos, hogy több labdát eladtunk mint egy sportbolt, ezért csak a végén sikerült bebiztosítani győzelmünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában